Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca odpowiedzi

Jak go podpytać...

Polecane posty

Mam taki problem... Byłam z facetem... rozstalismy sie... prawie dwa miesiace nie mielismy kontaktu... po tym czasie spotkalismy sie i powiedzial "kocham Cie ale nie potrafie byc w zwiazku".. I teraz po jakims miesiacu od tego momentu kiedy mi to wyznal znow sie odzywa i utrzymuje kontakt... Jak go wyczuc o co mu teraz chodzi?? Moze jakos podpytac ale zeby nie wprost?? Pomozcie cos...

Gość facet chce niezobowiazujacego
bzykanka :D odpusc sobie go :O

Kurcze wlasnie nie wiem... nie umiem go rozgryzc... raz pisze do mnie slodkie smsy... potem nawet buziaka w rozmowie na dowidzenia nie wysle... raz jest przemily... a raz niesympatyczny... Czemu Ci faceci sa tacy pogmatwani??:/ dziekuje za odpowiedzi:):*

Gość ggggggggggggggggggggggg
sluchaj, dam ci bardzo dobra rade- z doswiadczenia... jak jest milosc i chlopak chce z toba byc i ma byc zwiazek to wszystko jest JASNE niezawsze idealnie ale JASNE nie musisz wtefy sie pytac i zastanawiac oni nie sa skomplikowani albo chca albo nie jak takie poplatane i niewiadome to strata czasu, czekac na rozwiazanie -jak odpowiedz przyjdzie w koncu to to ze po prostu to NIE TEN on byc moze sie kreci bo chce seksu, jest samotny itp... jak spotkasz tego ktory ciebie chce to on da ci znac ze ciebie chce i wszystko bedzie jasne to ze on mowi ze nie nadaje sie do zwiazku naprawde znaczy: "nie nadaje sie do zwiazku z toba"