Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocakarola

Tabletki na powiekszenie biustu....

Polecane posty

Gość cocakarola

wczoraj widziałam reklamę takiego specyfiku. Zaciekawiła mnie.Może któraś z Was juz próbowała.Jak oceniacie takie produkty i ile one kosztują?

Gość nie badz naiwna
jak wogole mozna wiezyc w dzialanie takich specyfikow ???:O

Gość cocakarola
osobiście nie wierzę,ale z drugiej strony... antykoncepcyjne powodują powiększenie biustu,może to na tej samej zasadzie. Po prostu jestem ciekawa Waszych opinii

Gość nie badz naiwna
tabletki anty powoduja zatrzymanie wody w organizmie i stad wrazenie pelniejszych piersi

Gość to bujda
nie daj się nabrać

ZAMIAST LYKAC TABLETKI SKOCZ DO DROGERII I KUP SOBIE PREPARAT UJEDRNIAJąCY I PODNOSZąCYPIERSI Z BIELENDY. NAZYWA SIE SEXY LOOK. PRODUCENT PISZE, ZE POWIEKSZA BIUST JAK MASZ A LUB B A JAK MASZ C LUB D TO SPRAWIA ZE ON SIE PODNOSI I ZBNLIZA TROCHE DO SIEIE. SAMA SPRAWDZILAM, MAM D I ZAWSZE MYSLALAM ZE TO, ZE MOJE PIERSI UCIEKALY NA BOKI TO ICH WADA, TERAZ WIDZE, ZE WYSTARCZYL FAJNY KREM I MOZNA MIEC CYCKI JAK Z BAJKI. KOSZT 20 Zł POLECAM NAPRAWDE

radze pocwiczyc! - stan w lekkim rozkroku i wymachuj rekoma na boki - nastepnie naciskaj o siebie dlonie na wysokosci piersi - stojac odchyl daleko glowe i udawaj, ze zujesz gume. W ten sposob pomozesz swoim piersiom i podwojnemu podbrodkowi polecam tez krem Soraya, 17 PLN; opis: http://wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=13&dest=801

Gość AaniUsiaA
słyszałam o kremie, ale o tabletkach nie... i nie stosowałam..