Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem2

zabezpieczenie

Polecane posty

Gość juz sama nie wiem2

Prosze niech mi ktoś odpowie - jeśli brałam Yasmin przez 5 miesięcy i po 7 dniowej przerwie zaczęłam brać Jeanine to czy jestem zabezpieczona??? Po 3 Jeaninie poszłam na całość i teraz obawiam się ciązy. Czy jest jakieś ryzyko???

Gość ojejku jejku
najpierw myslec, potem sie piepszyc a nie odwrotnie !

Gość juz sama nie wiem2
jejku jejku jak masz cos mądrego do napisania to napisz może ty się pieprzysz, bo jeśli o mnie chodzi to ja się kocham ze swoim mężem głupia cipo

hm..niewiem jak to jest z tymi tabsami ale z tego co wiem jesli zmieniasz tabletki to nie masz przerwy...poczytaj w ulotce...każda zawiera te informacje :)

Gość juz sama nie wiem2
bardzo prosze o odpowiedź

Wybacz, za mocne słowa, ale jesteś idiotką! Nowe pigułki przepisała Ci pani ginekolog i musiała WYRAŹNIE Ci powiedzieć, jak i kiedy masz zacząć je brać. No więc jak zaczęłaś je brać zgodnie z zaleceniami, to jesteś wciąż zabezpieczona (chyba że lekarz powiedział co innego).

Gość jestes zabespieczona na bankk

Gość już sama nie wiem2
Casanowa - nie pani, tylko pan, i nie przepisał tylko dał 1 opakowanie i nie jestem idiotką, czytałam ulotkę Jeanine - napisali żeby brac po 7 dniowej przerwie i tyle, naczytałam się już tyle rzeczy o antykoncepcji i o tych tabsach że już sama nie wiem jak powinno być - a tak na marginesie chociaż raz mógłbyś byc miły