Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi56

co zrobić??????????????????

Polecane posty

Gość mała mi56

Kobietki a ja mam taki dylemat mój brat własnie będzie brał ślub tu w polsce a mieszka za granicą i nieźle mu sie powodzi a ja jestem studentką owszem pracuje ale dużo nie zarabiam i zastanawiam sie czy dać mu kasę czy tylko jakiś prezent kupić myslałam o komplecie dwuch szlafrokowi ręczników co wy na to? dobry pomysł czy niezabardzo? dodam tylko że on nieraz mnie dofinansowuje i to śmieszna sytuacja ale niewiem co zrobić?

Gość do autorki/.....
Wiesz co to jest interpunkcja czy nie za bardzo? A ortografia?

Gość mała mi56
nie niewiem zadowolona!!!!

Gość dziura w zębie
brat pwnie wie jaka jest twoja styuacja i nie powinien mieć do ciebie pretensji jesli niedasz mu pieniędzy

Gość bon appetit bon appetit
do autorki/..... a ty nie masz większysz problemów niż wytykanie błędów?? chyba wyraźnie napisany jest problem jaki ma autorka topiku?? ja uważam, żebyś kasy mu nie dawała skoro mówisz, że mu nie brakuje!! prezent jest bardziej w tym wypadku na miejscu!

Gość mała mi56
dzięki za odpowiedzi nadal czekam na opinie!!!

Gość uważam że fajny pomysł
sama chciałabym dostać takie szlafroki. Może pomyśl o pościeli satynowej? Tez moze być

Gość mała mi56
upupup

Gość daj prezent

Gość owsianka
szlafroczki sa oki skromne ale milusie i na 100% sie przyda!!!!

Gość drożdzówka
W tym przypadku p[ieniądze by były śmieszne :) To , co ty możesz zrobic , to postarac sie go czyms zaskoczyć i sprawic mu niespodziankę - bo on od ciebie wspomożenia raczej nie potrzebuje :classic_cool: te szlafroki to swietny pomysł , ja osobiscie juz od nie wiem jak długiego czasu planuję kupić sobie szlafrok , a najlepiej 2 - dla mojego faceta i dla mnie - ale jakoś zawsze są pilniejsze rzeczy. A taki szlafrok to bardzo fajna sprawa , zwlaszcza w zimie

kup szlafroczki;) teraz sa takie super mile, ja bym sie cieszyla z takiego prezetntu;) tylko nigdy nie mam kasy, bo one ok.130zl kosztuja.wiec wole dolozyc i kupic spodnie:P heh;) mysle wiec ze szlafroczki beda git;)

szlafroki są fajnym pomysłem na prezent może też być komplet ładnej pościeli .. szlafroki górą :)

Gość Właśnie bardzo dobrze
że ktos zwraca uwage na poprawna pisownię. Przeciez tutaj ludzie robia takie byki, ze głowa boli. Jeżeli chodzi o prezent to fany masz pomysł moim zdaniem tylko ... czy tafisz w ich gust ? :-D Moze lepiej kup coś im do domu ... zawsze się przyda :-D