Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak

powiekszone...

Polecane posty

Gość czemu tak

wezly chlonne pod pacha i na szyi. Juz od dluzszego czasu z tym, ze znikaja i sie pojawiaja. NIe jestem przeziebiona i od dawna nie bylam, od czego to moze byc?

Gość czemu tak
nie wie nikt?:(

Gość czemu tak
no niech mi ktos poradz prosze!

Gość Naszkicowana
Hej ja zawsze jak zawieje lekko wiatr . Mam powiekszone wezly chlone na szyi. Nic z tym nie robie. Czekam aż samo znika. A jak bardzo doskwiera to ide do lekarza. Ty tez idz.

Gość czemu tak
bylam, ale powiedzial, ze to nic takiego i "taki moj urok", ale troche dziwne mi sie wydaje:/ Szczegolnie, ze nie skierowal mnie na zadne badania, anwet podstawowa morfologie. Dziwny jakis ten lekarz. Czy to naprawde mozliwe, ze czyim urokiem sa powiekszone wezly na szyi i pod pacha??

Gość lsho
ja bym tego nie lekcewazyła bo takie powiekszone wezły czesto oznaczają ziarnice :-O idz do lekarza...jakiegos normalnego.

idz do innego lekarza , pieprzenie ze taki \"twoj urok\" jest bez sensu. powinien skierowac cie na badania .

Gość czemu tak
no wlasnie chyba bede musiala. Ktos tu wspomnial o ziarnicy. Wiem, ze podczas tej choroby (w ogole jakiegolwiek nowotworu) wezly sa powiekszone caly czas, a moje sie pojawiaja i znikaja wiec na pewno to nie to :) W kazdym razie bede musiala sie jakos przejsc do tego lekarza, tylko nie wiem znow kiedy, bo czasu malo, moze w przyszlym tygodniu.