Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkoholiczka

POMOZCIE MI MARTWIE SIE O SIEBIE JESTEM ALKOHOLICZKA

Polecane posty

Gość Marcin AA
mariolaola, ty masz wogole jakies pojecie o tej chorobie, czy tak sie wychylilas zeby Cie ktos zauwazyl? Ja nie pije ponad dwa lata i cos na ten temat wiem, masz racje osiagnalem swoje dno wiec dlatego nie pije.

Gość Mariola Ola
tak się wychyliłam piję 6 lat i daleko mi od dna jestem PAnią manager mam dobrą pracę , dużo pieniędzy i nie wiem dlaczego wszystkich alkoholików do jednego worka z patologią byś wrzucił :p

Gość Marcin AA
Alkoholizm jest choroba spoleczna, i nie wiesz czy za tydzien nie stracisz pracy, po pijanemu nie zabijesz kogos samochodem , w spolecznosci AA jest mnostwo managerow , sprzataczek, nauczycieli , dlatego wiec wrzucam Cie do jednego worka , nie ma alkoholikow lepszych i gorszych, sa albo trzezwi albo nie, bez wzgledu na plec, rase ,wyksztalcenie,pozycje spoleczna.

Gość Marcin AA
ps. gratuluje lat.... zbieraj te pieniadze na operacje watroby....

Gość alkohol nick
boze co ja zrobie brat nie wraca koledzy kasy nie maja ja jutro mam wypłate nie mam co pic zostały mi 2 piwa zyc mi sie nie chce:(

Gość alkohol nick
zaczynam panikowac dobrze ze mam perfumy hilfingera , trzeba sie ubezpieczac

Gość alice1
zalosne

Gość HMMMMMMMMMMMMM
ZAŁOSNE ALE PRAWDZIWE

Gość marchewka1234
witam Ja mam męża alkoholika od trzech dni trzeźwego alkoholika(zgłosił si e do poradni ,dostał leki i czeka go terapia)Ja tęż będę chodzić na terapię jak żyć z trzeźwym alkoholikiem. Alkoholik bardzo krzywdzi najbliższych z czego sobie nie zdaje sprawy. Jestem bardzo szczęśliwa i kocham go jeszcze bardziej za to ,że chce spróbować się leczyć pozdrowionka ;)

Gość witam w klubie
jestem alkoholiczka ale nie chce pic chce sie zaszyc i uczeszczac do poradnii aa