Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help-Me

Furagin - jak brac? Pomocy!

Polecane posty

Gość help-Me

Czy ktos wie jakie powinno byc dawkowanie Furaginu podczas zapalenia pęcherza? Blagam o pomoc nie mam kiedy isc do lekarzaa, a wyje juz z bólu. Z gory dziekuje

Gość help-Me
Proszę niech mi ktoś pomoże. Wiem ze google wie wszystko, ulotka z tabletek też wie, ale wiem ze lekarz mi dawkowal jakoś inaczej niz to pisze na ulotce. Dlatego bez powodu nie pytam.

Gość jak bierzesz
sama bez wskazan lekarza to zastosuj sie do dawkowania na opakowaniu

Gość tu ci pomogą
tu ci pomoga tylko jak zaczynasz po raz setny diete albo masz tradzik. reszta tematuow to olew,ka :D

Skoro lekarz zalecił Ci konkretną dawkę, to bierz wg jego wskazań! I nie kombinuj, bo zapalenie pęcherza to nie taka błahostka.

Gość agaaai
mi dzis lekarz przepisal i mam brac 3 x po 2 + przy kazdym braniu 1 tabletke wit C. dodam ze nawet nie czulam mojego problemu ale na badaniach moczu wyszlo, wiec moznabyloby sie sugerowac ze niby to nie jest jakas konska dawka

Gość help-Me
agaaai --> bardzo Ci dziękuję :-)

Gość agaaai
nie ma za co:)

Gość gość
Mam pytanie. Ostatnio mnie przewialo i boli mnie caly kregoslup ledzwiowy ciezko mi chodzic wiec pomyslalam ze to moga byc jakies dolegliwosci kregoslupa poniewaz mam skolioze i mysle o korzonkach. W pewnych jednak momentach czuje pieczenie ledzwi i jest mozliwosc ze moga to byc nerki. Moje pytanie brzmi: czy moge przez kilka dni sprobowac brac urofuragin zeby zobaczyc czy cos pomaga? Chodzi o to czy ten lek moge stosowac doraznie?

Gość gość
zalecam wizytę lekarza

Gość gość
Tez sobie ja zalecam gdybym mogla wziac wolne. Fajnie miec mila posadke i zwalniac sie przy kazdych niesprzyjajacych okolicznosciach ja niestety nie mam narazie takiej mozliwosci. dzieki za rade.

Pij bardzo dużo wody z cytryną, żeby wypłukać bakterie. ja mam często , więc wiem jak stosować pierwszy dzień 4 razy dziennie po 2 sztuki i pozniej 3 razy dziennie po 2 do konca opakowania, ale najlepiej skonsultowac z lekarzem.

Gość elsiska
jak szybko wam pomaga urofuraginum max, wczoraj sobie kupiłam i wieczorem zaczełam brac, dzisiaj udało mi się załatwić zwolnienie w pracy, ale jutro juz muszę być, czy będzie już lepiej jutro? pije duzo, podobno też wymoczenie nóg w ciepłej wodzie pomaga

Gość Pitanowa
Potwierdzam to, co piszesz, bo urofuraginum max działa naprawdę szybko :) Pieczenie mija juz następnego dnia. Ale jednak trzeba pamiętać, żeby skończyć kurację i łykać tabletki co najmniej tydzień pijąc dużo wody.