Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

Mój typ urody lato

Polecane posty

Czesc dziewczyny.Mam urodę typu lato.Wlosy mam jasny blond,oczy niebieskie,cerę mam bardzo delikatną, zazwyczaj jasną,czasami pojawia sie na niej lekki rumieniec. Wiecie moze jakich kosmetyków powinnam używać?? Prosze,doradzcie mi.

Gość nie lubie dody
to nie nazywa sie typ urody lato hehe tylko wiosna ..lato ma ciemne wlosy i oczy i ciemna karnacje

Gość o lala
masz szczęście, że tak wszystko pasuje i możes zokreśłić swój typ. Ja mam ciemny blond włosy, niebieskie oczy i średnią karnację , zero piegów. I nie wiem jaki to typ urody:(

Gość lato lato wszedzie
dostałas linka od miłej kolezanki na wizaz, gdzie wwzystko masz opisane. Ja ze swej strony jako blondynka i kolorystyczne lato, chce podkreslic jak przy naszym typie urody wazne jest , abysmy malowały sie zimnymi kolorami. Przyjeło sie u nas , ze ciepłe kolory to te najkorzystniejsze, pare lat eksperymentowałam nim nauczyłąm się doboru własciwych pomadek, i podkładów, bo kupowałam te ciepłe, a pożniej stwierdzałam, ze to jednak nie to. Dopiero wizazystka uswiadomiła mi gdzie popełniam błąd.

Gość do Ilonka
To co napisałaś, wcale nie świadczy o tym, czy jesteś latem:) Popatrz głónie na oprawę oczu- czy jest ciemniejsza czy bardzo jasna. I na kolor znamion na ciele. Jeżeli są żółte lub jasobrązowe, brązowo-żółtawe, w ciepłej tonacji a oparawa oczu jest jasna, to jestś wiosną:) Jeżeli oprawa oczu jest normalna, albo ciemna, a znamiona na skórze szarawe, szaro-brązowe, w tonacji raczej zimnej, a do tego włosy mają taki popielaty odcień, to jesteś latem:) I wtedy faktycznie powinnaś używać tylko zimnych barw w makijażu.

Gość do Ilonka
do nie lunię dody-----> lato nie ma ciemnej karnacji. Ma zimną cerę, ale może ona być i jasna i ciemna. I nie ma ciemnych włosów, co najwyżej brązowe, a najczęściej blond. Ważne, żeby odcień był popielaty, szarawy i zimny. A oczy może mieć równie dobrze niebieskie jaki i szare, ale i zielone albo piwne:p

\"to nie nazywa sie typ urody lato hehe tylko wiosna ..lato ma ciemne wlosy i oczy i ciemna karnacje\" a skąd takie informacje??? lato ma najczęściej włosy ciemny blond, niebieskie oczy i jasną cerę o różowym odcieniu. ciemne włosy, oczy i ciemną karnację może mieć jesień lub zima południowa.

Gość Nicks
Ja chyba jestem latem. Mam zielone lub szarozielone oczy (zależy jak na nie pada światło). Mam ciemny blond włosy, czarne brwi, czarne rzęsy; moja karnacja jest jasna (nawet blada). Mam kilka piegów na nosie w kolorze- brąz. Czy może się mylę...?

o, przeczytalam i jestem idealnym przykladem urody lato. wskazowki sie przydadza, dzieki za linka :)

Gość nati20
hej, nie wiem czy jestem latem czy wiosną... Mój naturalny kolor włosów to mysi ciemny blond, oczy mam zielone ale nie mam pojecia czy moja karnacja jest ciepła czy zimna.. Jak sadzicie??

Gość nati20
w kazdym razie w zlocisto-brązowym kolorze włosów wyglądam paskudnie

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Jestem wiosną!! :) suuuper:)