Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eroicce

JAK TO JEST Z TYM ŻYCIEM??trnego-tEzeba być szczerym czy nie??

Polecane posty

Gość eroicce

witam/z zasady nie zaglądam na fora chaty itp...zbyt bolesne to jest.. moja historia:banalna" bedąc w 3 letnim związku poznałam GO na ircu..na poczatku przyjazn meile,ten sam stosunek do swiata,opowiesci o jego kobiecie i moim mężczyznie..później wymkneło sie to z rąk nam..ON ciągle dzwonił i mówił ze tesknizapewniał ze "mnie uratuje"(wg. niego tkwiłam w toksycznym chorym związku"...j az moim poczucieciem lojalnosci i wiernosci walczyłam ze sobą-trzymałam go na dystans..ale w pewnym momencie(po ok 2latach pisania i wysyłania sobie zdjec z wszelakich imrez wyjazdów,opowiesci o naszych domach rodzinych etc,,,) tez przyznałam sie sama przed sobą ze chyba tesknie za nim...byłam rozdarta.bardzo długo zastanawiałam sie co mam zrobic..jakkolwiek bym nie wybrała-gdzies byłby łzy i żal... w kazdym razie pewnej nocy obudziłam sie spojrzałam na mojego"ktosia" z którym mieszkamk i stwierdziłam ze kocham go ponad życie,jest dlamnie jak tlen,było mi wstyd ze ktos inny zapanował w moich myslach(bo z tamtym nigdy zesmy sie nie spotkali)na zajutrz zadzwoniłam do K.i powiedziałam ze nie mozemy sie dłuzej kontaktowac,że tookrutne tak traktowac kogos z kim żyje mieszkam ,że tak naprawde TYLKO jego kocham(mojego narzeczonego) i ze K. bardzo przepraszam-zbłądziłam i pozwoliłam aby szczeniacka fascynacja przysłoniłą mi życie... teraz jestem na 3mce przed ślubem. i mam dylemat:powiedziec mojemu przyszłemu mężowi o K?powiem wam ze nikt oprócz mojego ojca nie wie o K.-wiec absolutnie nie ma szansy ze ktos zyczliwy mu opowie...z drugiej strony chciałabym bycx w porzadku,wejsc w małżenstwo czysta...tylko obawiam sie ze przy radykalnym charakterze mojego narzeczo ten mnie porostu zninawidzi... dzięki za wysłuchanie mnie:O:O

Gość powiedz bedzie ci lzej

Gość kunata
bzdura!!!!co ma mówic ze zgrzeszyła w mysli????gdybyśmy tylko tak grzeszyli..nie mów obruci to sie przeciwko tobie

Gość a ja powiem ci tak
nie mów.nie warto.

Gość nie mow nie warto
w koncu przejrzalas na oczy i wybralas jego z wlasnej woli, kazdy moze zbladzic, ale lepiej takich rzeczy nie mowic, bo on to sobie wyolbrzymi i nie bedzie mogl zapomniec, nie mowiac o tym ze dorobi sobie do tego wlana historie, daleka od rzeczywistosvi, i oczywiscie nie bedziesz w stanie go przekonac, ze to nie bylo tak i w ogole..

Gość nie mow nie warto
tym bardziej ze tak naprawde z twojego postu wynika, ze nic nie zrobilas.