Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolinna

dół cholera

Polecane posty

Gość dolinna

pokłóciłam się z facetem, jestem maksymalnie zdenerwowana pewnymi sprawami związanymi z uczelnią, idzie mi okres, jest mi gorcą, samotnie, smutno i źle:( czy ktoś dziś czuje się podobnie...?

Gość Nie..

Gość dolinna
mój facet generalnie jest dla mnie dobry, jest bardzo czuły- całuje mnie, przytula itd...ale gdy dzieje się coś ważnego nigdy go nie ma. Gdy proszę o by coś dla mnie zrobił- nie robi tego, mimo że coś np. jest dla mnie ważne on to olewa... czuję sie cholernie zgubiona w tym- z jeden strony jest z niego słodziak, miodzio po prostu, do rany przyłóż...a z drugiej olewające wszystko, egoistyczne i nieodpowiedzialne facecisko... bu...juz nie nie wiem:(

Gość dolinna
nie...- moje gratulacje...serio;) zazdroszczę

Gość Nie..
Pogratuluj całemu światu :)

Gość ja to mam dół
we wrześniu mam egzamin na uczelni, facet którego kocham nosi obrączke, więc czuje się zaebyście....:o :o :o

ja sie czuje podobnie moze z wyjatkiem tego ze nie am faceta wiec problem z wkurzaniem sie na niego nie istnieje, ozatym jsakos wszyscy znajomi mnie olali dzisiaj i tak siedze sama.....nie lubie samotnosci

Gość ja to mam dół
ja tez nie lubię samotności...samotność mnie przygnębia

Gość Nie..
Skąd wy wyłazicie? :)

Gość oni już tacy są
w łózku miód , w życiu porazka

Gość oni już tacy są
wolałabym być sama

Też mam doła, we wrześniu dwa egzaminy na uczelni, jeden na prawko, tęsknie za moim skarbem, jutro muszę iśc do pracy po tygodniowym urlopie...:( Płakać mi sie chce...

Gość ja to mam dół
jak to skąd? Z dołu wyłazimy :D

Gość Nie..
To ruszajcie się ślamazary. :)

tez kiedys myslalam ze wolalabym byc sama wtedy czulam wsparcie w bliskich osobach a teraz ......wszyscy maja swojezycie i niestety przychodzi dzien w ktorym siedzisz samotnie i z checia bys sie wkurzyla na swojego faceta :(

Gość A ja wyszedłem z doła

Gość dolinna
to prawda, że mimo wszystko w samotności trudniej sobie ze wszytskim radzić chociaż czasem można się właśnie dobić dodatkowo tym, ze ktoś kto POWINIEN ci pomóc (bo jesteście razem, bo jest przyjacielem) olewa cie totalnie ja nie wiem skąd ja wylazłam...po prostu mam cholernie chwiejny nastrój ostatnio...od płaczu do śmiechu...porażka

Gość dolinna
z tym że w łżóku miodzo a życiu porażka to cholera prawda... mój facet oczywiście potrzebuje czułości, przytulanek, łazimy wszędzie razem, o wszystko się mnie pyta, moje zdanie jets super ważne itd itp ale kiedy przychodzi do problemów- gdy ja np. mam problem- nagle on po prostu wymięka...albo gdy proszę go o coś- zapomina...albo gdy musimy stawić czoła jakiejś trudnej sytuacji- wszystko spada na mnie trudno jakoś w takiej styuacji stwierdzić czy to dobry czy zły chłop jest;)