Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy uważacie, że

Polecane posty

ciąza jest prawdopodobna, gdy: tabletki brane sa półtora roku regularnie, żadnych biegunek, lekarstw itd. W tym cyklu stosunki wyglądały tak, ze zawsze na początku troszkę bez gumki, a potem zakładaliśmy prezerwatywę.

Gość no comment

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przyznaje, troszku przgłupiasta jestem

hmmm pytam dlatego, ze ostatnio zanim skończyłam opakowanie dostałam jednodniowego (a właściwie tylko wieczornego) plamienia. nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło. Dzięki za odpowiedzi:O

Gość agus_18
a ty wogole wiesz po co sa pigulki? ps: uwazaj na kartofle, nie mozna ich jesc gdy sie bierze pigulki :P

agus 18- a czy ty wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem? Nie pytałam, czego nie można jeść przy pigułkach, jakbyś nie zauważyła:P Napisałam wyraźnie, że moje obawy wynikają z plamienia. nigdy wczesniej mi sie tak nie przydarzyło, wiec zrozumcie moje obawy. ale chyba nie potraficie:o

Gość podnośnik

Gość sama nie wiem ale
śmiac sie czy płakac, z tej głupoty ????kto mi doradzi ???

nio wg mnie to wszystko jest ok..raz sa plamienia duze raz małe...Ty akurat miałas małe...nastepnym razem mozesz miec duze...nio wg mnie to bez obaw kobitko:]

Gość caome
uważam że wszystko powinno być ,czasami zdarzają się plamienia może być to np wywołane ostatnim stosunkiem ,jeżeli nie zapominasz tabletek i bierzesz je regularnie to wszystko powinno byc ok

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzięki za poważne odpowiedzi. Madzia,ale ja to plamienie dostałam zanim skończyłam opakowanie. A teraz czekam na krwawienie z odstawienia. Nigdy się nie bałam, ale teraz zaniepokoiło mnie to plamienie. Tabletki biore wzorcowo+ guma na koniec ostatnio, więc też sobie tłumaczę, ze nie ma powodu do obaw:)

Przepraszam, że pytam, ale możesz mi powiedzieć, po co stosujesz jeszcze prezerwatywy?

Jak sie czlowiek naczyta na tej kafeterii, ze sa wpadki przy samych tabletkach, to co strachliwsze dziewczyny zaczynaja stosowac co najmniej 2 zabezpieczenia naraz... Zeby nie bylo, ja tez jestem taka panikara, ogarnieta ciazofobia... Przegralam zycie 😭

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stosuje prezerwatywy, ponieważ: 1. wolę dmuchać na zimne 2. wpadki na tabletkach jednak się zdarzaja 3. tak chce mój chłopak 4. na razie ciąża mi nie na rękę, bo nie jestem jeszcze mężatką, 5. przyjdzie jeszcze czas na seks bez gumki 6. co dwie metody, to nie jedna Wiem, ze tabletki to dobra metoda i wiele osób tylko na niej się opiera. Czasem kocham się do końca, ale rzadko, bo potem w 7- dniowej przerwie się denerwuję, zanim pojawi się okres.

Przepraszam, chyba byłem zbyt złośliwy. Prezerwatywy można też stosować wtedy, by się zabezpieczyć przed chorobami przenoszonymi drogą płciową, no i podwyższyć pewność pigułkowej antykoncepcji.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
nie szkodzi! twoja złośliwość to nic w porównaniu z innymi.

Gość uuuuuuuu la la la