Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu nie wróżę dobrze

absurdalne sposoby zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość ehhhhhh
brawo! świetny topik!

Gość upaupaupa

Tylko czekać, aż Al-Kaida zacznie rozsyłać pocztą plemniki, zamiast wąglika. Pomyślcie - miec takiego małego Bin-Ladenka.

Gość cocakarola=marmolada7
no moi drodzy epizod IIgi czas zacząć za oknem ciemno i głucho się robi więc na topiku mozna pogadać tylko ciiiiiiiiiiii plemniki mają mikromaciupcie uszątka, jak podsłyszą......po nas

Gość cocakarola=marmolada7
cos niedobrego dzieje się.....net wolno chodzi, u mnie dzis nastąpiło wyładowanie atmosfaryczne, a wraz z nim noy wysyp..........tak,na wysypiskach to dopiero sie dzeje,to dlatego sami faceci pracują tam,by grzebiąc w odpadach móc odzyskać nasienie. Następnie całymi taśmociągami biliardy plemników zostaje poddanych obróbce chemicznej by byc jeszcze skuteczniejszymi-wtargnąć do zimnych wód głębin ocanów,dotrzeć w najgorętsze zakątki ziemi.....

widzę ,że moje drogie koleżanki pracują nad rozwikłaniem tajemnicy... Ja niestey jestem dziś wyprana z pomysłów, ale to chyba przez tą farbę do włosów...Zaczynam podejrzewać, że kolor blond związany jest z wiekszym nasyceniem męskim nasieniem, a te małe, sprytne stworki wnikajac przez skóre i kosci czaszki aż do mózgu, gdzieżdżą sie w płatach czołowych kory mózgowej, wpływając na przebieg procesów myślowych. I w tym momencie, kobieta nie znająca uczyć maciezyńskich staje się agresywną suką ,myslącą tylko o posiadaniu jak najwiekszej liczby potomstwa. Marmolada i inne bezbronne kobietki, pozdrawiam i czytam was z prawdziwą przyjemnością.

Gość wy się śmiejcie
zrobiłam dziś 10 testów różnych firm ( trzy nawet przyywiezione z Rosji i Niemiec) ale i tak czuję, że jestem w ciąży...

Gość marmolada7
kobiety nie poddawajcie się-walczcie te testy to lipa-nie zapominaj że pan G i księciunio maczają palce i pewnie nie tylko palce czy oby na pewno Wasz sąsiad nie pochodzi od G..........?

Gość o nie...
sąsiad od G.... ojcem mojego dziecka? :O

Gość marmolada7
o nie -------> jak by nie było zawszemozna liczyć na ta,że będzie oświecony-ośwaitowy,patryjny,kontrowersyjny.......... będzie jak wojewódzki w polsacie

Już wszystko jest jasne, znalazłam odpowiedź na pytanie, skąd sie biorą takie kretynki , jak ta wczorajsza dziewica, która zaczęła tę, jakże owocną dyskusję... Wszysko pochodzi od ojca....R

Gość marmolada7
jakoś rozmawiami rozmawiam a owoców nie widzę...............

owoce, aby zbierać należy zasiać a my siejemy tylko niepokój....

Gość autentyk
A oto autentyk z forum antykoncepcja: witam, mam taki problem.. 14 dnia cyklu uprawialiśmy petting, tzn. ja i moja partnerka.. i właśnie, bawiła się moim skarbem, miałem wytrysk, i miała nasienie na dłoniach, następnie wzięła i wytarła mi skarb husteczką (nie była to zwykła husteczka, lecz taka z płynem odrazu, tzn. nasączona płynem już, można takie kupić ;]), no i po tym głupiutka zapomniała sie, i zaczęła sie bawić swoją myszką tzn. tak z 3 sekundy bawiła się łechtaczką, nie chce jej denerwować, bo to może jej tylko zaszkodzić, a bardzo się stresuje, bardzo i tutaj moje pytanie... czy jest możliwość, a jeśli jest to czy duża że zajdzie w ciąże? biorąc pod uwagę fakt, że był to 14 dzień cyklu, to że miała paluszki w nasieniu, lecz w chwili kiedy wycierała mnie dotykała palcami tej husteczki, no i potym pachniały palce tylko husteczką, lecz nie wycierała palcy, po prostu dotykała tej husteczki jak myślicie, czy to mogło spowodować zapłodnienie?? z góry dziękuje za pomoc

Gość uuu nie wróże dobrze
Autentyk prawdziwy skarb !!! jak wiadomo łechtaczka jest pokryta nabłonkiem , który zawiera tysiące komórek jajowych. W czternastym dniu cyklu komórka jajowa, która napotka plemnika uczepia sie jego ogonka, i jest transportowana wgłąb organizmu, aż osiądzie w macicy, gdzie rozwija sie płód. :-( Ja rozpoczynam dzis 3 dzień ciąży. W bastępnym odcinku opisze pierwsze objawy ciąży. Pozdrawiam wszystkie zapłodnione bez ich wiedzy i zgody, a zwłaszcza te, które nie odbyły stosunków seksualnych.

Gość kkknn
no... to czekamy z niecerpliwoscia na relacje.. :)