Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motakini

Jak uwolnic sie od tego psychicznego człowieka?

Polecane posty

Rozstałam sie z tym czlowiekiem, rok temu bylismy dwa lata ze soba.Niestety ta wiadomosc nie dostarła do niego.Szpieguje mnie, chodzi za mna, jezdzi za mna autem,wlamuje mi sie na poczte na gg na grono, dzwoni z zastrzezonego numeru gdy wylaczam komorke puszcza sygn na stacjonarny dopoki nie wlacze komorki,grozil mi zebym uwazala by nikt niepodrapał mi buzki, zapisal mnie na czesanie slubne do salonu fryzjerskiego,ciagle pojawia sie tam gdzie ja jestem, minal rok a ja nie mam ochoty wychodzic z domu, z przyjaciolmi bo wiem ze na pewno gdzies na niego trafie, wyjezdzam przez to do innego miasta by pobyc ze znajomymi albo siedzimy w domu, bo jesli na niego trafimy to przysiada sie do nas.Zagaduje moich znajomych na miescie, zagaduje mojego ojca gdy go widzi.Gdy jechalam do innego miasta ostatnio wyprzrdzajac wyjechalam na niego czolowo ale zdazylam wyprzedzic, za chwile dostalam smsa ze to bylo przeznaczenie...co mam zrobic jestem juz tak cholernie zmeczona tym wszystkim...to za dlugo trwa...co robić?

Gość zglos to na policje
koniecznie na pismie

Gość ja mam takie
z jakiego jestes miasta? bo boje sie ze znam kogos podobnego..albo chociaz rejonu?

Gość marmolada7
pracowałam w sadzie,znam taka sprawę,gościa zamknęli w areszcie,poddali badaniaom,ale nachodził ja nasłałabym bandę pudzianów,niech spiora pysk

myslalam juz o tym postraszylam go gdy dowiedzialam sie ze wlamuje sie na poczte ale to nie bylo zlamanie hasla wyobrazcie sobie ze on dzwonil do serwisow wymyslal jakies glupoty i podawali mu hasla tak zrobil w wp i gg...nie chce zaczynac z policja bo to go tylko rozjuszy ten czlowiek jest niezrownowazony...zglosze to na policje i wtedy sie zacznie dopiero...opadam z sil naprawde...

np.umowilam sie raz na spotkanie z kolega, niestety kumple bylego widzieli to i przekablowali mu, niestety podali tylko nazwisko chlopaka, wieczorem zostal pobity...jego imiennik ktorego w ogole nie znam...

dzieckiem to ja raczej nie jestem... iniby dlaczego mialabym sobie isc, jesli niemaz ochoty sie wypowiadac badz nie masz nic do powiedzenia...nie pisz...nikt cie o to nie prosi...