Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMMMMMMMMMMMMM

dam rade

Polecane posty

Gość HMMMMMMMMMMMMM

pierdole od jutra nie pije nie pale , daje sobie spokoj kloaczany styl mojego zycia dal mi sie we znaki kloaka najgorszego g zwalila mi sie na ryj sie dowiedzialem mialem szanse na bzykanko z miloscia swojego zycia ona chciala co jej powiedzialem wypierdalajl na codzien jestem naprawde szczytem uprzejmosci i grzecznosci czlowiek bez skazy ustepuje miejsce staruszką , kobieta w ciąży z uśmiechem i sympatią podchodzę do ludzi . Wystarczy , że wypije zamieniam się w buraczanego misia, chamstwo agresja wszystko to ze mnie wychodzi , kobiety , które kocham traktuje jak zabawki jestem chamski , opryskliwy , uprawiam cos na wzór sadomasochozmu torturując swoje ciałoi swoje dusze. Wszystkie wartości ulatują buaczany misio sie odzywa , kobiety pragną bliskosci a co ja im daje buraczanego misia w najgorszym wydaniu , rzucam w pizdu kointy , alko jestem czysty kocham zycie i nie potrzeba mi pierdolonych stymulantów ja dobrze wiem co w życiu jest najważniejsze miłość , rodzina , przyjaźń tylko to się liczy w tym amoku wszystkie wartości bym zaprzedał pierdole to widzę przyszłośc jasno

Gość HMMMMMMMMMMMMM
pojedzcie mi musze sie ogranąć:(

Gość HMMMMMMMMMMMMM
nie mam piwa wciagam tynk ze scian:(

Gość HMMMMMMMMMMMMM
dam rade rzucam to kretynskie zycie melanze , z dziewczynami których nastepnego dnia nie pamiętam nie pije wódki koak to gówno !!!!!!!!

Gość HMMMMMMMMMMMMM
oj czego ja dzisiaj nie robilem wstydze sie tego , powiedzialem dzisiaj w przyplywie gniewu przyjacielowi , ze nie cche go znac , praktycznie skazalem sie na samotnosc odkad pamietam moje towarzystwo bylo pierwsze do melanzu jak ludzie na wigrach smigali mysmy turborowery 3000 testowali , ale pierdole to od jutra jestem grzeczny

Gość HMMMMMMMMMMMMM
ja chce kochac i byc kochanym do wszystkich prawiczkow seks imprezowy to jest g serio :( juz bym woall chyba tego nie robic

Gość HMMMMMMMMMMMMM
po upadku potrafie wstac zebrac mysli i dalej grac nie dam sie jestem czysty , moje mysli sa tak jasne , milosc, przyjazn i rodzina :(

Gość HMMMMMMMMMMMMM
o to czego nie rozumiesz dobranoc

Gość HMMMMMMMMMMMMM
wychodzę na prostą , podpaliłem wszystkie mosty za sobą i mówiąc szczerze zostałem sam na polu minowym i jak popełnie zły krok wdepne w wielką kupę :)