Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1988

poznań-ginekolog

Polecane posty

Gość Cukiereczek**
Załozyłam taki sam temat i dostałam jedną odpowiedź, zamieszczam poniżej,jeszcze sie nie wybrałam więc nie moge ci sama nic polecic, pozdrowienia "poznanianka24 moge ci polecic kogos prywatnego i na nfz.prywatny to Ewa Kucz 604-256-039 bierze 80zl za wizyte.gabinet ma na piatkowskiej kolo Mc.nfz to Jolanta Elman przyjmuje na słowackiego ale na wizyte trzeba czekac ok miesiaca nawet ale tez przyjmie cie prywtanie za jakies 40-50 chyba.recepty mozna telefoncznie z dnia na dzien dostac.866-84-10"

Gość afdfadsa
jak to z dnia na dzien\/ po prostu dzwoni sie i mowi ze chce sie receptke i nic sie za to nie placi?

Gość ja polecam
doc.Szymanowski,chyba najlepszy ginekolog jakiego dotychczas spotkałam,a jestem trochę starsza.Znakomity specjalista,ostrożny,ma duzo cierpliwosci dla pacjentek-polecam go wszystkim znajomym-są bardzo zadowolone. Pracuje na Polnej,przyjmuje prywatnie na kasztelańskiej

Gość gbc
ja polecam Iwonę Marcinkowską-Antecką, przyjmuje prywtanie na os. Piastowskim (gabinet ma z tyłu, za przychodnią). chodze do niej od kilku lat i nie mogę złego słowa na nią powiedzieć. konkretna, zna się na rzeczy, cóż wiecej chcieć. cena trochę wysoka, bo 100 za wizytę.

Gość owiana.la
na pewno dr Bruszewski jest wart polecenia, ma b. dobre opinie

Gość olena wart
A tak - bruszewski faktycznie dobry

Gość wiolinaz
a gdzie on przyjmuje?

Gość zonazonaz
na grunwaldzkiej przyjmuje, faktycznie jest bardzo mily i przede wszystkim dobry

Gość zainteresowanaaaaa
ile bierze doktor Bruszewski za wizytę??

Gość szomadsst
myślę, że najlepiej zadzwonić i się dowiedziec

Może to nie „babka”, ale bardzo dobry jest dr Piotr Magnowski i nie bierze dużo za wizytę 😊 ja polecam, mężczyźni są często dużo delikatniejsi od kobiet