Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudny dzień

Czy są tu osoby do pogadania, zapraszam na herbatkę....

Polecane posty

Pauza 1- wydaję mi się, że nie powinnaś tak odważnie się wypowiadać na temat swoich dzieci....wiadomo małe dzieci, mały kłopot, duże dzieci duży kłopot, jak to powtarza moja mama, ale one są Twoje, ty je poczełaś i ciesz się tym co masz....pomysl jakie puste zycie byłoby bez nich.... Punianiunia- że tak zapytam dlaczego teście nie pomagają, nie tolerują waszego związku czy poprostu tacy są? ale dobrze że twoi rodzice dają przykład, prawdzych rodziców i zarazem dziadków...

Gość madzia23
rok i pięć miesięcy

magol nic nie stracone.... na pewno i na Ciebie przyjdzie czas... To, że Twój związek się rozpadł- fakt smutna sprawa, ale on nie przekreśla Twojego życia....z czasem pojawi się...i będziecie mieć wspaniałą rosdzinkę...trzymam za Ciebie kciuki....

Gość madzia23
17 miesięcy

Madzia 23 witamy Ciebie i Twojego kochanego synka... hmmm....w sumie mój bratanek jest starszy 6 września kończy 2 latka, ale razem mogliby się pobawić:D hehe

Gość puniaanunia
poprostu są tacy nie pytają bo się boją że będziemy chcieli kasy. interesują się tylko siostrami męża

Gość madzia23
kto z was ma dzieci

punianiunia- ich podejscie jest absurdalne...ale dacie sobie radę i bez nich....nie powinni tak postepować bo on jest także ich synem i ma takie samo prawo uwagi co jego siostry, ale oni poprostu są niesprawiedliwi....

Gość madzia23
witaj aneczka a ty masz dzieci mój synek właśnie wstał z drzemki i bryka z dziadkami a ja mam chwilę na pogadanie i podzielenie się nowinkami

Gość madzia23
mam ochotę na gorąć kawkę a wy

Gość puniaanunia
magol może zabardzo ci zależy na nowym związku ponoć tak jest że jak zależy to nie wychodzi madzia23 to twój synek jest za stary dla mojej córki. może za kilkanaście lat

Madziu nie mam dzieci, ale mojego kochanego bratanka traktuje jak swojego, właśnie powoli się budzi ze snu.... od 14 roku zycia mam kontakt z dziećmi, bardzo kocham dzieci....więc mogę godzinami rozmawiać o nich...;)

Gość puniaanunia
właśnie umyłam sobie włosy w pantiprowi pachnie bajecznie

Gość puniaanunia
moja jeszcz śpi

Gość madzia23
pauza masz dzieci

Gość puniaanunia
moja kruszyna krzyczy echhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madzia23
moj juz rozrabia chce go oduczyc sikać w majtki aLE mi nie wychodzi

Gość magol
szczerze - to w ogole sie nei staram o nowy zwiazek wrecz uciekam.... jestem sama z wyboru nie chce sie wiazac z kims, by po prostu miec chlopaka chce byc z kims, czuc to, ze warto chce dac serce osobie, ktora bedzie mnie kochac, po prostu - nie dlatego, ze mam super poczucie humoruy, czy tez fajne piersi.... chce by kochal mnie bezwarunkowo, po prostu - za to ze jestem

Gość madzia23
punia ile ma twoja kruszyna

magol- punianiunia ma rację spokojnie poczekaj a sam przyjdzie.... widzisz ja tez bardzo chciałam,aż pewnego dnia pomyślałam po co mam szukać może pewnego dnia sam na mnie wpadnie.... a tu proszę....wróciłam po kilku latach na tańce.... i on również przyszedł gdy na niego spojrzałam, a raczej w jaki sposób on tańczy....no później było z górki, też mu wpadłam w oko i jesteśmy parą...;)jak narazie jest naprawdę fajnie,....tylko martwi mnie kilka spraw, mianowicie jest starszy o 8 lat, to nie jest istotne, ale jest po rozwodzie, ma dziecko.... no a ja jestem młoda no i oczywiście jak każda kobieta marzę o bieli, chyba wiecie co mam na mysli....to również nie ejst najważniejsze,/....jak nasz związek będzie owocował, to nie będzie mi do szczęścia potrzebne...ale jego doświadczenie, jak narazie nie robie z tego aż tak dużego problemu, ale czy za parę lat...może się nim stać..;> Moja mama uważa że nie warto brać mężczyzne z tzw..\"drugiej ręki\"ale każdemu trzeba dać szanse, tym bardziej że świetnie się nam układa i dba o mnie...

Gość puniaanunia
aneczka5 czy nie przeszkadza ci powód dla któtego sie rozwiudł moje dziecko zaczyna mi pisac na kompie

Gość madzia23
coś sLabo wam idzie dzisiaj gadanie

Gość madzia23
nudno tu dzisiaj chyba ide na spacer z MOIM MAŁYM

Gość puniaanunia
ja musy ju ko}cyz ale moe sie spotkamz jesycye na tzm topiku. poydrawiam i zcy powodyenia

Gość madzia23
JA TEZ MAM BRZDACA MA 17 MIESIECY

Gość madzia23
JA TEZ MAM DZIDZIE MA 17 MIESIĘCY

Gość madzia23
CHCE KTOS POGADAC

Gość madzia23
CHCE KTOS POGADAC

Punianiunia- z tego co mówił Piotrek(mój) jego znajomi i nawet jego mama to ona go porzuciła dla innego, zdradzała go i ma z nim teraz dziecko....ona wychowuje jego dziecko...jest ciężko, ale co mam na to poradzić naprwdę o mnie dba i wydaje mi się, że nie zrobi mi krzywdy...ogólnie ma dobra opinię wśród ludzi...nie wiem czas pokaże musze go bliżej poznać,,. Madziu nasuń nowy temat...jeśli się nudzisz... Punianiunia ucałuj córeczkę ode mnie...;):8

madziu jak ma na imię Twój synuś.... Bawi się z dziadkami dalej..;> pisałam Ci, ze byłby odpowiednim kolegą dla mojego bratanka..;) Tyle, że aktualnie słodko sobie śpi, więc jak coś to później popiszą...;)