Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudny dzień

Czy są tu osoby do pogadania, zapraszam na herbatkę....

Polecane posty

Gość madzia23
ANECZKA A ILE MA TOJ SMYK MOJ TEZ BROI MUSZE MIEC OCZY WSZEDZIE OSTATNIO WSZEDŁ NA BIURKO

Gość madzia23
AHA TO TWOJ BRATANEK MOJ MALY MA NA IMIE WIKTOREK

Gość madzia23
MOJ MA NA IMIE wIKTOREK

Gość madzia23
CZY UWAŻACIE ZEBY W WYCHOWANIU DZIECKA STOSOWAĆ,,KLAPSY"

Gość madzia23
WEJDZ NA 4 STRONE TEMATU

Gość Joja
Ja tez mam w domu dzieciaczka, oczywiście nei swojego-konkretnie jest to siostrzenica- ma 16 miesiecy.

Gość Joja
Najpabdziej lubię chwile kiedy płacze za mną i ucieka od własnej matki;-)

godzine mnie nie bylo i jak sie rozmowa zaczela rozwijac... DZIECI :P dobry temat :) jak rzeka szeroki Pozdrawiam mamy :) a mam pytanie? ile macie lat mamusie? bo ja mam 23 i wiem ze juz chyba czas... ale rozum powstrzymuje...

madziu tak to mój bratanek, jest naprawde kochany....ale wejście na biurko to nic....on wszedzie wchodzi, gdzie tylko się da....rozrabia, rozrzuca zabawki....itp...a oczy to tylko otwarte, na chwilkę się zamknie a tu coś rozwalone no i oczywiście jak jest cicho, to tyklko szukać jego gdzie jest bo na pewno broi... A co do klapsów to wydaje mi się, że należy ale w ostateczności, najpierw spróbować osiągnąc cel słowami, później wysłać do kąta....a w punkcie kulminacyjnym jeśli nic nie pomaga dopiero zastosować klapsa...taka jest moja opinia....ale najlepiej to postarac sie wytlumaczyc dziecku, że nie można...

no widzisz Gosik ile Cie ominęło, nawet twoja herbatka ostygła, ale zaraz zaparzymy nową....:D :p

Czas na obiadek, dziś zupa - barszcz biały...mniam mniam pyszny...;) Kto chce...;> ??

Po obiadku, czy ktoś tu jeszcze mi towarzyszy....;>?? hej dziewczyny gdzie jesteście? zapewnie ze swoimi pociechami....mój jeszcze śpi...;)

zostala jeszcze zupka dla mnie?? :) a jak nie to nic.. dietka nie zaszkodzi:P Milego popoludnia zycze! zmyjkam z neta:) PAPA

Gość puniaanunia
witam wczesnym wieczorkiem. moje maleństwo jest wykąpane a mąż je kolacje wieęc mam chwilkę czy ktoś tu jest?

Gość puniaanunia
aneczka5 -mam nadzieje że okaże się ok. i że będziesz z nim szczęśliwa. grunt to kochać i być kochanym ale i szczęśliwym

Gość puniaanunia
mam nadzieję że spotkm jutro kogoś na kawce z mlekie koło 9 rano, jak mija marta postanowi się przespać. dobranoc

Gość pumiaanunia
dzieńdobry! ja już wstałam ale moje słońce jeszcze sobie smacznie śpi. co dziwne, że po nocy nie wstała jeszcze a chciałam rano iść z nią na zakupy.