Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

praca socjalna czy komunikacja spoleczna?POMOZCIE

Polecane posty

Powiedzcie mi,jaka wybrac specjalnosc na socjologii? Ide na zaoczne na UWr i zxastanawiam sie po czym latwuiej znajde prace.Co jest bardziej interwesujace. Praca socjalna? No niby fajne,krecilo mnie to zawsze,ale nie trzeba konczyc socjologii,aby byc pracownkiem socjalnym. Komunikacja spoledzna i badanie rynku... ciekawe..ale gdzie moge p otym pracowac?

Gość w gooooore

Gość kaakakaasdfd
praca socjalna !zajebiscie ciekawy kierunek :0 wiem bo studiuje:) strasznie duzo przedmiotów ciekawych i bardzo wiele socjologi i psychologi..pozatym praca w szkole ,na policji ,wiezieniu ,dpsach ,,domach dziecka ,gminach ,powiatach ,szpitalach i wiele innych rzeczy!

Gość Starsza koleżanka
Nie trzeba skończyć socjologii, żeby byc pracownikiem socjalnym, ale wtedy trzeba skończyć inną specjalną szkołę, które trwa tyle co licencjat. Po pracy socjalnej, praktycznie nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem zatrudnienia. Ale praca jest cholernie niewdzięczna i niebezpieczna, ja wytrzymałam kilka lat, a teraz robię coś innego. Komunikacja spoleczna mniej sprecyzowana, trzeba sobie poszerzyć to, co na studiach o jakieś konkretne zainteresowania. Horyzonty szersze, ale więcej samodzielnych poszukiwań.

U mnie tez mialay byc te specjalnosci a pozniej dowiedzielismy sie ze nie ma :D ale sa dwie inne od tego roku mamy miec dopiero specjalnosci;)

Gość ffegrghfh
tylko praca socjalna!super praca i zawsze znajdziesz zatrudnienie ! ostatnio babka z mospu w krakowie mówila nam ze w tym roku juz brakuje ludzi do 500 miejsc pracy wiec tyle jest wolnych! praca super bo ciekawa i stanowi wyzwanie zwłaszcza w terenie:)