Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulo

Dziewczyny z reszta facetow tez zapytam,czy jest miejsce

Polecane posty

Gość Paulo

na rynku dla perfumerii,chodzi mi o taka autentyczna perfumerie,gdzie sprzedawane sa perfumy ekstraktyz perfum dla kobiet,facetow.Mysle nad takim pomyslem http://malumaat.com/vepaar/hamidi/may2006/hamidi_shop2_02.jpg http://malumaat.com/vepaar/hamidi/may2006/hamidi_shop2_01.jpg Daloby rade bylby z tego zysk jak myslicie ludzie by przychodzili?. Np po takie produkty http://malumaat.com/vepaar/hamidi/may2006/athara.jpg No wlasnie czy to by sie oplacalo.??

Gość Paulo
Podciagne co otym myslicie byloby ciezko??

Moze nie wiem pani badz panie M moze przeniesc ten watek nikt sie nie odzywa nie ma odzewu ;(

W Kluczborku taka była zaraz przy Rynku,ale chyba już jej nie ma ,ale może w większym mieście !?

No wlasnie np w Warszawie w jakims centrum handlowym tylko pytanie czy rzeczywiscie daloby to jakis zysk.

Gość feee
kto nie ryzykuje ten nie ma

W tym samym Kluczborku kupowałem też w drukiej ;na osiedlu,ale ona ma tam jeszcze chromy do łazienek i kuchni,rolety,parapety i okna i tam widzę że jakiś ruch jest ! Sabatini-30zł.

Paulo to jest ciekawe. Niemniej chyba tylko w Warszawie i to w bardzo dobrym punkcie. To taki jakiś orientalny wystrój czy ja żle widzę? To tak ma być,czy to jakiś franchising?

A dlaczego \"tylko w Warszawie\"??? Co ma Warszawa, czego nie ma Gdańsk, Kraków, Poznań??? Myślę, że pomysł niezły. A co do zysków... wszystko zależy od cen i dla kogo byłby ten sklep.

Tak to orientalny wystroj,po prostu perfumeria Arabska. I musze ci powiedziec,ze bardzo mnie martwi jedna rzecz wiesz mianowicie to,ze jednak ehh to sa perfumy produkowane tylko i wylacznie w zatoce perskiej(Zjednoczone emiraty,Oman,Arabia Saudyjska,Bahrain)klopot by byl z importem no chyba,ze ktos np na Europe Zachodnia sprowadza te perfumy np Francja.

Mam wrażenie,że to drogie perfumy,dlatego wymieniłam Warszawę,jako miejsce gdzie byłoby najwięcej potencjalnych klientów. Nie mam nic przeciwko innym miastom.Absolutnie

Agatus dla wszystkich chcacych zrobic spokojnie zakupy nie wiem po prostu przyjsc zobaczyc zorientowac sie (bylyby to perfumy nalewane tylko nie zadne podrobki tylko orginalne ekstrakty z perfum).na prezent indywidualnie,dla dziewczyny,chlopaka. Mowie o Warszawie bo nie oszukumy sie to jest najwieksze miasto Polski i wydaje mi sie-mimo to,ze Wroclaw sie szybko rozwija i inne miasta Warszawa ma wieksze mozliwosci.

Alanka nie mylisz sie to sa dosc drogie perfumy,ale absolutnie wszystkich bym traktowal jednakowo tzn milo i sympatycznie. ABSOLUTNIE nie bylyby to perfumy dla najbogatszych

Poulo-weż pod uwagę,że u nas inaczej używa się perfum. To są ekstrakty,więc myślę,że bardziej zainteresowałoby to przemysł perfumeryjny aniżeli klientkę z ulicy. U nas nikt nie dobiera sobie zapachów i nie łączy. Rozumiem,że to co w tych buteleczkach jest to orientalny ekstrakt np. cedru i.t.d. -i z tego komponujesz zapach .Tak?

Ale dlaczego twierdzisz,ze nie zainteresowlabym tym kobiet(przciez uwielbiacie perfumy)poza tym malo jest mianiakow perfumeryjnych w naszym kraju napewno sporo,faceci tez lubie ladnie pachniec tylko sie nie przyznaja ;) .Jakbym chcial gotowe perfumy tzn zmieszane juz ze soba bo przeciez mozna cos takiego zrobic. Tylko no wlasnie czy ktos zajmuje sie importem do Europy??.

Poulo to Ty jesteś teraz w Emiratach i to tam Ci taki pomysł przyszedł do głowy?/nie twierdzę,że zupełnie poroniony,co to to nie/ Poulo to jak szukasz importera na kafe? Tu raczej importera do Europy nie znajdziesz. Ja bym sugerowała zainteresować tym przemysł perfumeryjny,a dlaczego? dlatego, że u nas liczy się nie tylko zapach a\" nos\" ,który ten zapach dobiera. Jak wiesz niewiele takich nosów na świecie. Firmy się o nie biją.

Nie nie jestem w Emiratach po prostu mam taki pomysl zyje sobie w Warszawie moze cos tego wyjdzie ok ide pobuszowac moze jest jakas strona.