Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloskowa

nie potrafie wymodelowac wlosow

Polecane posty

Gość wloskowa

Macie jakies rady dla laikow w tej sprawie? mam wlosy do ramion, ani krecone ani proste, podatne na ukladanie. chcialabym, zeby ladnie wygladaly i byly raczej pofalowane, bo nigdy nie udalo mi sie ich calkowicie wyprostowac prostownica. Jedyne co troche sie sprawdza to wieksze walki i lokowka, ale nie chce niszczyc wlosow. Znacie jakies sztuczki albo super kosmetyki?

ja przeczytałam \"nie mogę wymeldować włosów" LOL :D ale rady na twoj problem niestety nie mam bo moje włoski są rownie niesforne ;)

Gość kain problem
hej, też mam włoski do ramion i wiele osób mi mówi, że mam ładnie wymodelowane włosy, normalnie bez układania mam włosy lekko falowana, ani proste, ani kręcone, nigdy nie używałam prostownicy, za to uzywam szczotki takiej w środku mtealowej z dziurkami, okrągłej, a z tych dziurek wsytaja czarne igielki, na pewno wiesz o co chodzi, fachowo chyba nazwya sie szczotka do modelowania i suszarki takiej z takim wąskim zakończeniem, jakiejs panki-obojętnie jakiej, nawet tej najtańszej.Włosy po umyciu zawsze spłucz zimna wodą ,zanim nałożysz piankę poczekaj aż włosy Ci dobrze wyschną lub wysusz je w ręczniku, potem już syche rozczesz grubym grzebieniem. Susz pasma włosów, nakreconych na szczotkę, powolnym ruchem rozwijając i zwijając na szczotkę. Jak już fryzura bedzie gotowa, to lekko nasmaruj sobie Jedwabiem, mozna go kupić w sklepach z artykułami fzyzjerskimi, kosztuje ok 10 zł, sprawi on, że włosy pod wplywem wilgoci nie zmienią sie w tzn pierze, i potem lekko polakieruj. Zawsze tak ukladam i czasem nawet słysze,że mam włosy jakbym świezo od fryzjera wyszła. Powodzenia!!