Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka_ja

Okropnie pociełam się jednorazową maszynką do golenia.

Polecane posty

Gość sierotka_ja

Też Wam się to kiedyś zdarzyło?? Ja zazwyczaj jestem ostrożna, ale wczoraj zadrżała mi ręka i z tyłu uda wycięłam sobie nieźle głęboką ranę:( Jest może jakaś maść przyspieszająca gojenie się rany?? Wczoraj straciłam mnóstwo krwi, musiałam zakleić ranę plastrem, bo krew nie przestawała się lać:(

Gość jak jesteś

Gość jak jesteś
taka niezdara to teraz cierp. nie wiem jak mozna sie pochlastać jednorazówką

ja się kiedyś zacięłam z tyłu przy zgięciu kolana i miałam pierw białą rane bo zdarłam sobie skórę a później zaczęła ze mnie tryskać krew i nie chciała przestać.. do tego cholernie szczypało :]

Zdarza się...niejednokrotnie mi się to przytrafiło. NIe znam jakiegoś szybkiego sposobu. Ja polewałam ranę wodą utlenioną i to wszystko. Trzeba poczekać aż się zagoi. Wiem, że to boli, trzeba po prostu przeczekać.

Gość sierotka_ja
Polałam wodą utlenioną i zakleiłam plastrem, musiałam to zrobić bo krew leciała mi po łydce:( Plaster zdjęłam dopiero dzisiaj. Najgorsze, że zanim to się wygoi doczekam się następnego lata. Kiedyś miałam droższą maszynkę Venus i też się zacięłam, ja po prostu jestem niezdarą:P

Gość taka ja
Maść Bepanthen, po niej się szybko goją rany, maść nagietkowa, Detromycyna.

Gość iw_80
dziewczyny mozecie sie smiac, zreszta nawet dla mnie to jest teraz smieszne- chociaz wtedy nie było! jednorazowa maszyną ściełam sobie plasterek skóry nad kostka- taki 0.5 szerkosci za to dlugi na 5 cm. Po kilku dniach noga spuchla, byla czerwona i obrzmiała az musiałam jechac na pogotowie na zastrzyk przeciwko teżcowi!! jak lekarz zapytal co mi sie stało myślałam ze sie pod ziemie zapadne!! teraz uzywam depilatora! pozdrawiam wszystkie Niezdary!