Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruneteczka25

NIE MOGE ZAPOMNIEĆ O MOIM BYŁYM CHŁOPAKU

Polecane posty

Czesc Dziewczyny! Ciekawa jestem czy miałyście podobną sytuację do mojej, czy ze mną dzieje sie coś dziwnego... Byłam z chłopakiem ponad rok, było ekstra. Zerwałam z nim bo mnie kilka razy mnie oszukał i kłamał, ponadto sms-ował z inną dziewczyną i ukrywał to przedemną. Ograniczał mnie we wszystkim, kontrolował na każdym kroku (np. niezapowiedziane wizyty u mnie w domu, sprawdzanie telefonu i gadu-gadu). Męczyło mnie to i pewnego dnia już nie wytrzymałam i zerwałam z nim. Od tamtej pory minęło ponad 8 miesięcy, a ja nadal nie moge przestać o nim myśleć i tesknie za nim, mimo tego że mam już innego mężczyznę. Myśle czasem wieczorem co robi mój eks chłopak, czy ma dziewczynę i co u niego słychać. Od dnia zerwania nie widziałam sie z nim, nie mamy żadnego kontaktu. Teraz jestem z innym chłopakiem, bardzo dobrym, wrażliwym i bardzo czułym i nigdy bym go nie skrzywdziła tzn. nie zostawiła dla innego mężczyzny, ale nie moge przestać myśleć i tesknić za tamtym... Czy moje zachowanie w stosunku do moejgo eks jest normalne???

Gość **********************
jesli tak naprawde bedziesz z tym obecnym to za kes nie bedziesz tesknic. ale jak ty z obecnym z dali, to tak jest.

Gość Niestety ja tez tak mam
tylko ze moja historia jest nieco inna.Nie bede teraz opisywac swojej historii napisze tylko ze bardzo mi na nim zalezalo i zalezy nadal.Niewiem moze gdyby nie dzwonil,nie przyjezdzal itd to byloby mi latwiej zapomniec a tak sama niewiem co mam o tym wszystkim myslec

Gość stookrottkka
ja mam ten sam problem:( nie jestem z moim ex juz 3 lata a cały czas o nim mysle,tesknie i mamy ze soba kontakt:) równiez jestem w innym w związku juz prawie 3lata ale ostatnio cos nam sie nie układa i tym bardziej wydzwaniam i pisze do mojego ex:) jak mówie mu ze wróce do naszego miasta to on mi mówi ze słyszy to od 3lat i juz nie reaguje:( nie wiem co mam robic???:( ale cie rozumiem w 100%

Gość **********************
ale bruneteczko nie sztuka jest znalezc kogos kto ma to samo co my, sztuka jest znalec kogos kto poda przycyzne dlaczego tak jest:) to dla ciebie problem? dla obecnego tym bardziej, jak kocha to jeszcze bardziej:)

acia83 masz racje coś ciągnie, te wszystkie wpomnienia powracają, ale widze że z czasem jest lepiej, chyba troszke mniej myśle. Ale jak bym go po 8 miesiącach zobaczyła, to nie wiem jakbym zareagowała :)

Niestety ja tez tak mam tylko ze moja historia jest nieco inna.Nie bede teraz opisywac swojej historii napisze tylko ze bardzo mi na nim zalezalo i zalezy nadal.Niewiem moze gdyby nie dzwonil,nie przyjezdzal itd to byloby mi latwiej zapomniec a tak sama niewiem co mam o tym wszystkim myslec :( Z jakis czas temu bylam z chlopakiem i mialam to samo tzn na poczatku bylo tak sobie ale juz pozniej jak zaczal przypominac mi o sobie,np w Dniu Kobiet przyjechal do mnie z rozyczka.Oczywiscie chyba nie musze pisac jaki byl wsciekly chlopak z ktorym bylam :)Bylo jeszcze pare takich przypadkow i co ja mam sobie myslec,czyzby on nadal do mnie tez cos czuje,tylko boi sie pokazac?

********************** dzięki! Nie znam dokładnie przyczyny dlaczego o nim nie moge przestać myśleć i tesknić, ale chyba coś jeszcze do niego czuje. Boje sie że moim zachowaniem i tymi myslami o moim byłym facecie krzywdze mojego obecnego chłopaka, ktory naprwade mnie kocha...

kosmata kicia Niestety ja tez tak mam tylko ze moja historia jest nieco inna.Nie bede teraz opisywac swojej historii napisze tylko ze bardzo mi na nim zalezalo i zalezy nadal.Niewiem moze gdyby nie dzwonil,nie przyjezdzal itd to byloby mi latwiej zapomniec a tak sama niewiem co mam o tym wszystkim myslec Z jakis czas temu bylam z chlopakiem i mialam to samo tzn na poczatku bylo tak sobie ale juz pozniej jak zaczal przypominac mi o sobie,np w Dniu Kobiet przyjechal do mnie z rozyczka.Oczywiscie chyba nie musze pisac jaki byl wsciekly chlopak z ktorym bylam Bylo jeszcze pare takich przypadkow i co ja mam sobie myslec,czyzby on nadal do mnie tez cos czuje,tylko boi sie pokazac?