Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

Przebarwiona skóra nad wargami..co zrobić?

Polecane posty

Mój problem jest następujący: Od jakiegoś czasu zauważyłam, że moja skóra nad wargami przyciemniała. Nie mam wąsika więc to nie włosy tylko skóra. I bardzo mnie to martwi. Nie wiem co począć. To też nie wina słońca, bo twarzy nie opalam. Robię codziennie peeling żeby sie tego pozbyć i to wcale nie pomaga...a skóa wygląda jakby przybrudzona. Koszmar....Co począć? Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Moja mama mówi, że to moze brak witamin...

Gość sdsd
dokładnie mam to samo tyle tylko, że ja się opalam i wtedy to właśnie widać wkurza mnie to

Ale co z tym zrobić? Z czego to wynika? Moje miasto liczy dokładnie dwóch dermatologów. Obie Panie doktor nie uważam za kompetentne w tym co robią. Na trądzik wszystkim zapisująto samo, na łuszczenie skóry też, bez żadnych szczegółowych badań. Ja wiem, że nie mam tam po prostu po co iść...

Gość sdsd
nie wiem z czego to wynika mnie też to strasznie wkurza ta skóra jest trochę ciemniejsza nad wargami nie wiem jak to zlikwidowac tylko, że ja mam latem jak się opalam próbowałam chronić kremami z filtrem skróe ale to nic nie daje

Gość heka
Może coś z wątrobą?? Słyszałam ze od tego moze byc... Albo hormony, na pewno pigułki antykoncepcyjne działają tak jesli sie ktos opala - to ja mam:O I tez sie wkurzam, ale zaczełam smarowac wiekszym filtrem i cos tam daje....

Gość ertq
eee to nie od pigułek kurcze czy nikt nie miał nigdy tego problemy i go nie pokonał???????????

hmm dziwne. bo ostuda pojawia się zwykle pod wpływem pigułek antykoncepcyjnych i opalania. a w ciąży też nie jesteś? ;) wpisz w forumową wyszukiwarkę: plamy lub przebarwienia.

W ciąży na pewno nie jestem. Pigułki przestałam brać jakieś pół roku temu, więc chyba organizm oczyścił się z nadmiaru hormonów... To się nazywa \"ostuda\"? Nie wiedziałam.... Będę musiała przeszukać internet. A na razie to piję rozpuszczalne witaminki, może to coś pomoże...Nie wiem...Ale dziwnie wyglądam...Tak jakby skóra była brudna..