Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia zainteresowna wizytą

Czy jak sie Idzie do GINEKOLOGA to....?

Polecane posty

Gość kasia zainteresowna wizytą

trzeba ogolic sobie cipke? jeszcze nigdy nie byłam i zastanawiam sie jak wy dziewczynki idziecie to golicie sie specjalnie czy tez wrecz odwrotnie włosy łonowe mają byc naturalne albo moze lekko przystrzyzone? wiem ze pytanie jest troche głupie ale wybieram sie i nie wiem jak z tym jest

Gość niech pomyslę
Ja zawsze idę z przystrzyżoną jak trawa na Wembley

Gość ja zawsze dbam o depilacje
takze tych miejsc wiec nigdy nie mialam takiego dylematu. ale chyba lepiej jednak chociazby przystrzyc lekko wloski. najwazniejsze zeby byc czysta, reszta to juz chyba mniej wazna dla ginekologa

mi sie wydaje ze gin wcale na to nie zwraca uwagi przynajmniej u mnie tak jest . bada tylko to co musi zbada i tyle. Ja i tak na codzien sie gole wiec nei mam problemu z tym. ale wiadomo zeby lepiej nie iśc z szopą bo napewno zwroci uwagę jesli przez ten cały \"busz\" nie bedzie mógł sie dostać do Twoich narządów :classic_cool:

Gość eee tam po co
ja się nie golę. Tylko boki ud, pachwiny golę a reszty nie.

Gość Ginag
A jak Wam jest BEZ włosków, nie swędzi, nie kłuje?Mi byłoby dziwnie.No chyba że golicie się często-tak jak panowie zarost na twarzy.

Gość hajeczka v
jak mozna nie golic sie wiadomo ze nie całą cipke ale tak w ogole to obrzydliwe, wiekszosc facetów brzydzi sie takich buszów blee

Gość Ginag
A kto mówi o buszu? ja miałam na myśli golenie wszystkiego, co do włoska...........

Gość agus_18
moja obecna gin nie czepiala sie, poprzednia tez nie. ja mam przystrzyzone wloski jak trawniczek :) :P

Gość hajeczka v
no przeciez ja tez całej nei gole paseczek zawsze sobie zostawiam ale wiem ze są laski ktore w ogole nei uzywają golarki i dziwie sie jak tak mozna zyc!

jeju a co wy myslicie, ze 60letnie babcie sobie te miejsca gola?? mysle, ze to dla ginekologa zupelnie nie ma znaczenia..

Gość jak to nie zwraca uwagi
a przedrzec sie przez cały ten gąszcz to myslicie, ze mu miło?

Gość a mnie
ostatni gin powiedziała, że nie powinno sie bardzo golic tzn. tam u dołu- bo włoski chronia nas przed niepozadanymi bakteriami u gory owszem fryzurke mozna ale dół nie o i tyle wam powiem :P