Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfri

MÓJ SPOSÓB NA PRYSZCZE I PRZEBARWIENIA w ramach przeprosin

Polecane posty

Gość Elfri

więc napisałam jeden temacik taki żart, a ktoś mi pisze że jestem głupia, ja też mam problemy i nie tylko z cerą a to miał być tylko żart. Do rzeczy: mam sposób na pryszcze i przebarwienia, stan mojej cery naprawdę się poprawił. Stosuję maseczki z glinki zielonej co dzień wieczorem na 15 min., ale przed nałożenie myję twarz mydłem siarkowym, jak zmyję glinkę to nakładam na przebarwienia sudocrem na noc, a na resztę twarzy krem pichtowy. A na przebarwienia mam jeszcze taką miksturę(bardzo dobrą ale nie wiem czy u wszystkich będzie tak dobrze działać jak u mnie) jest do samodzielnego przygotowania w domu, tylko na stare przebarwienia, skład jest na jednym temacie już założonym na forum. Ale uprzedzam że to co stosuję jest dobre tylko dla bardzo tłustej i grubej skóry:)

Gość help me
a mozesz podac jeszcze ten sklad? sudocream na przebarwienia jest uu nie wiedzialam musze kupic chyba

Gość help me
to teraz zastanawiam sie czy lepiej kupic sudocream czy glinke zielona i podaj koniecznie ta miksture:P

Gość Elfri
sudocrem jest dobry na świeże przebarwienia, bo po nim skóra szybciej się złuszcz( przynajmniej u mnie)

Gość help me
no na swieze to ja mam alcepalan a glinka na starsze blizny jest dobra?

Gość Elfri
tutaj już ktoś pisał o tej miksturze, nie wiem czy powinnam to kopiować, ale może podam Ci temat i sobie znajdziesz bez problemu, ok? bo tego jest sporo(składników)

Gość Elfri
po glince twarz robi się jaśniejsza i dokładnie oczyszczona

Gość help me
ok:)

Gość Elfri
SUPER SPOSÓB NA CELULITIS, ROZSTĘPY I BLIZNY!!! - to jest ten temat z miksturą:)

Gość help me
łe tam nie chce mi sie robic takiej skomplikowanej mikstury:P