Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola23

Błagam pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość nikola23

kochałam się z moim chłopakiem,ale gdy skończyliśmy ja jeszcze chciałam,wiadomo zdjął już gumke itd. umył recę i kazałam mu wożyć mi rękę bo jeszcze chciała czy jest możliwość , że po umyciu rąk jakiś plemnik został i przedostał się do mnie??bardzo się martwie bo z reguły jestem panikarą dodam że biore pigułki(jedną zapomniłam użyć ale w godzinach tolerancji ją zarzyłam).Proszę o odpowiedz...

k***** to po co bierzerz pigułki?????????????:O ile jeszcze takich durnych topików bedize???????!!!!!

Gość nikola23
nie krzycz na mnie u mnnie po porstu siada psychika i racjonalne myślenie w takich sytuacjach :((

Gość nie ma możliwości
żebys zaszła w ciąże!!!nie w takich okolicznościach.

Gość hajeczka v
jezu jak bierzesz piguły to co sie martisz wez najlepiej w ogole sie nei bzykaj skoro sie tak boisz!

Gość viva20
jeśli jego palce nie mialy kontaktu ze spermą tudzież wydzieliną z penisa którą zauważyć można np. przed wytryskiem tzn. chwycił umiejętnie prezerwatywę ;) to myślę że nic Ci nei grozi. poza tym bierzesz tabsy;) spokojna głowa;)

Gość bx...
ludzie się bzykają gdy biorą pigułki i im 1000 plemników wpływa do cipy a ty się przejmujesz jakimś wyimaginowanym, jednym niedopitkiem:D o kurde ale jesteś załosna

Gość nikola23
ale przy bzykaniu to ja bardzo spokojna byłam tlyko ta ręka jego mnie niepokoi juz po bzykaniu głownie się o to rozchodzi czy jakiś plemnik się nie przedostał biorę tabletki wiem o tym jedną zapomnialam ale tydzien wczesniej wzielam ja z nastepna drugiego dnia ...

Gość bx...
nie rozumiem o czym ty do mnie rozmawiasz. piszesz tak chaotycznie że geniusz by się nie domyślił o co ci biega:o jak się bierze pigułki to si.ę mozna bzykac bez głupiej gumki czy to do ciebie dociera opźniona dziewczyno? jakby było jakieś ryzyko to by producenci tabletek zbankrutoiwali bo by mieli jedną rozprawę za drugą:o a ty biadolisz o jednym plemniku więc wybacz że zapytam ale czy 23 to twoje IQ?????? co z tego że zapomniałaś. mogłaś sobie wziąć tabletke nawet po 12-13 godzinach a i tak byś nie zaszła ty głupia gąsko:o

......... skoro nie ufasz tabletkom to po cholere je bierzesz?? moze przestan na nie kase wywalac tylk ose kup bluzke nowa albo wino?? co z tego, ze na jego rekach mogł byc plemnik????myslisz, ze sie tak latwo w ciaze zachodzi??????gdyby tak bylo to by bylo przeludnienie na ziemi....

ja nie mogę co drugi topik to o tym \"czy jestem w ciązy?\" bo co takie dziewuchy jak ty w ogole sie bzykają skoro non stop w panike wadają! jak kolezanki wczeniej radze Ci albo daj se spokój z tabletkami skoro im nie wierzysz albo przestan sie bzykac albo cholera wie co moze poczytaj troche mądrych ksiązek bo mądrością nie grzeszysz! załamka