Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy INGLOTma puder w kulkach

moje pytanieee

Polecane posty

jak wyzej:(((((((( naprawde nikt nie wie?

dziekuje za odp:):):) a nie wiesz czy brazujacy czy rozowy i jaka cena?

Gość upupupupu

Gość upupupupupuuuuu

szukalam nawet na stronie iglota, ale nie ma zadnych informacji na ten temat. Po prostu odwiedzic najlepiej jakis dobry sklep kosmetyczny, tam beda wiedziec, czy cos takiego istnieje pozdrawiam

Gość upupupupupuuuuu
dziekuje za odp:)

Gość ttttttttt
Avon nie polecam. Cięzko się go uzywa, trzeba się trochę namęczyć żeby nabrać na puder, kruszą się kulki. Oriflame jest dla lepszy. Daję ładniejsza barwę, wydajniejszy. W tej chwili mam oba więc mam porównanie. Dla mnie różnica jest duża. Ale dla każdego co innego jest dobre, więc najlepiej jakbyś mogła je oba wypróbować. A co do Inglota to też mi sie wydaje że był taki, ale pewna nie jestem. Nigdy go też nie używałam.

Gość upupupupupuuuuu
to znowu ja:) i znów dziękuje za odp:) co do tych kulek to inetersuja mnie TYLKO i wylacznie z inglota wydaje mi sie ze takie widzialam ale nic wiecej o nich nie wiem niestety u siebie w miescie( pipidówa) nie ma zadnego stoiska inglota i sprawdzic tego nie moge:( a co do innych kulek to mam tanie z sensique i jestem zadowolona bo daja naturalny efekt a ja jestem blada a z avonu i oriflamu nic nie zamawiam bo nie mam juz kontaktu z konsultantkami:(a poza tym to czytalam ze te z avonu nie sa zbyt fajne bo daja "ceglany" efekt:( przepraszam ze tak byle jak pisalam ;)