Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goła cipka

właśnie jestem po depilacji brazylijskiej....

Polecane posty

Gość goła cipka

było gorąco boląco.. ale teraz......... hmmm milusio gładziusio. da sie wytrzymać. polecam i pozdrawiam

Gość Innesia
A mozesz cos wiecej powiedziec tzn.ile wynosi koszt i czy dobrze myślę, ze woskim było to robione...właśnie rozważam brazylijską ale waham sie jeszcze

Gość Elfri
No napisz coś więcej o tym 🌻

Gość goła cipka
koleżanka mi robiła, a plastry kupiłam w sklepie kosmetycznym -koszt ok. 8 zł, włoski długości ok.5mm. z tego co sie orientuje koszt takiego zabiegu u kosmetyczki to wydatek ok.100zł pozdrawiam

Gość chcesz powiedziec
ze kolezanka bawila sie Twoja cipka? :P

Gość zaciekawiona ona
chryste :-O

Gość odświeżacz powietrza
odswieżam temat.... bo znowu jestem po brazylijskiej..... heheheheee dzis juz bolał mniej niż poprzednim razem.... a efekt jaki.. hmmm gładki! pozdrawiam

boze..a ja mam takie krzaczory ze nie wyobrazam sobvie jej depilowac....ale niedlugo ide do apteki po krem znieczuylajacy wiec sobie nogi wydepiluje :))) ale na serio nie bolalo?bo ja to strasznie nba bol podatna jestem:(

Gość czy to jest to
brazylijska to jak sie nie myle zero wlsokow na cipce.. kompletnie lyska jak u dziecka.. nawet paseczka nie ma... mnie to brzydzi, a taka cipka wyglada smiesznie- dla pedofili chyba jest dobra.. błee.. kobieta to kobieta... powinna mie clatnie ogolona ale na boga! nie cala!!!

Gość koszmar
tez uwazam, ze to lekka przesada, estetycznie wyglada wydepilowana linia bikini, ale cala sobie depilowac? to przeciez koszmar, a juz sobie wyobrazam jak sie czujesz jak kluja cie odrastajace wloski na calej...

a ja się boję, bo po wodku i depilatorze zawsze mi włoski wrastają :o żaden regularny mocny peeling nie pomaga 😭

Gość Tez-to-robie
A ja sobie funduje taka depilacje sama za pomoca pasty cukrowej :-) Da sie wytrzymac. P.S. zostawiam jednak waski paseczek.

Gość sdfsdf
brazil bikini nie kosztuje 100 zl tylko ok 30-40 !!!!!!! wlosy msuza byc chyba minimum 0,5 cm ale lepiej sie dopytac wczesniej

Gość mój facet
mówi, że nawet najpiękniejszej laski nie tknąłby, gdyby miała całkowicie wygoloną cipkę. To jest obrzydliwe! Może to rajcuje właśicielkę takiej "wygolonej cipki" i pedofilii, ale nie prwadziwych facetów, oni lubią u kobiety choć cienki paseczek włosów łonowych i taką opinię wyrazili wszyscy znajomi faceci.

Gość -----------------
mój był zafascynowany jak pierwszy raz zrobiłam sobie golutką, przeszłam zresztą przez wszystkie wzorki i kolorki, teraz woli przystrzyżoną lub pasek - na gołą by pokręcił nosem:P

Gość ja również stosuję depilator
cukrowy - i na 3 tygodnie spokój :D

Gość ja również stosuję depilator
no i też zostawiam paseczek ;)