Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marikaSaluut

genialny krem antycellulitisowy!!! POLECAM!

Polecane posty

ostatnio poszłam do drogerii kupić sobie jakiś krem antycellulitisowy i pani zaproponowała mi serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniające Slim Extreme 3D EVELINE i jestem baardzo zadowolona! Efekty zauważyłam już po tygodniu stosowania :) moje uda się ładnie wyszczupliły a pomarańczowa skórka znikała na oczach! po miesiącu stosowania mam jędre pośladki, ładnie wyrzeźbione ciałko i wszystko jest piękne i gładkie :) NAPRAWDE POLECAM!

... jesli nie masz nic przeciwko, zajrzyj tez do dzialu Twoje zdrowie -> Zdrowie i uroda na www.forum.wellnesslife.pl i zaloz watek o kremach na cellulit :) Dzieki :)

Gość berenika4
Podpisuje sie pod tym i podbijam pieczatka bo to serum jest REWELACYJNE :-D Wspominałam juz o nim zreszta na innych topikach o cellulicie. Producent obiecuje efekty po dwoch tygodniach a ja u siebie zauwazylam juz po niepelnym tygodniu (przy codziennym stosowaniu). Kupiłam je za 13zł w aptece.

Gość szczęściary
ja stosuje kremy pare lat, w tym eveline.Od pół roku mocny masaż,jakaś dieta, guam i inne błotka,były tabletki i cellulit MAM!!!!

Również polecam to serum i całą resztę produktów z tej serii, miałam je wszystkie i przy regularnym stosowaniu faktycznie widziałam efekty. Teraz, niestety, stosuję sporadycznie tylko tego żelu modelującego brzuch i pośladki, bo tamte produkty się pokończyły i jakoś nie zapowiada się, żeby portfel wytrzymał taką wyszczuplającą kurację w najbliższym czasie, choć na pewno do Eveline jeszcze wrócę. :)