Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwcowa Mama

Czerwcowe Mamy 2006 !!! Zapraszam !!!

Polecane posty

jak wiadomo na tym topiku dzieje sie co sie dzieje wiec zapraszam wszstkie panie NIE Z ELITY tutaj, tez chcecie sobie pogadac a przez to ze tamte pisza 100 stron o tyłku maryny, to nic nie mozecie znalez, tu jest topik dla nas, odrzucionych czerwcówek razem DAMY RADE !! ZAPRASZAM GOR ĄCO !!!! na powitanie 🌼[usta} i duzo duzo duzo ❤️

Nie czuję się wprawdzie odrzuconą czerwcówką - bo prawie się tam nie wypowiadałam - ale zobaczymy tutaj :) może się rozwinie topik...zobaczymy... :)

ja tez mam nadzieje ze sie rozwinie, bo tam to troche dziwnie było, a tu zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie fajnie :) bede tu zagladac :) 🌼 ❤️

Gość uhhhhhh
ale opozycja :) tego jeszcze nie bylo ! :D ale dobra,niech bedzie zycze powodzenia .

i własnie dlatego jest ten topik co u was jak tam dzidzie, wklejajcie linki ze zdjeciami jak macie ja mam www.malutkaistota.bobasy.pl obejrzyjmy swoje malenstwa, bo tam jak któras dała link to trzebabyło sie do niego dokopywac stronami niestety piszcie piszcie

a mamy z 1 lipca też mogą ;) ale miałam termin na 30 czerwca :) madziara80... :) witam jak tam twój Kamilek ? pozdrawiam ps: a gdzie sa marudy ;)

Gość kbn
Witam odrzucone ale nie rozumie dlaczego uważacie że inne Topiki są do niczego może to dla Was tam jest wyższy poziom i musicie go zaniżyć więc macie racje to jest dla Was TOPIK ;) POWODZENIA

dziewczyny,,,,,,,,,,,,apeluje_______bardzo nieladnie sie zachowujecie,,,:( brzydko ..... nie wolno tak,,,dziewczyna odbila w swoja strone-dajcie jej zyc,,po co ja atakujecie .....:O nie robcie tak,,prosze ! prosze! a niewiem o co chodzi z jakims zdjeciem,,:O , ja uwielbiam prawdziwe \"orginalne\" czerwcowki baardzo! jak dla mnie zawsze odpowiadaja sluza pomoca itd,, nie \"czuje\" konfliktu miedzy ania a nimi ,,tyle ze teraz to juz to zaczyna brzydko wygladac jak ona sobie topik zalozyla a tu ktos przyszedl i sie czepia,,,please! nie robcie tak,,,! :O

dzieki monia25 pamietam cie z czerwcówek, chyba kiedys ktos tez z toba brzydko postapił i chyba tez chodziło o fotke jak dobrze pamietam, czepiaja sie fotek a sami w zyciu sie nie pokaza bo nie maja czego pokazywac po raz 2 nie ja załozyłam topik !!

aniu- ja nie oskarzam, nie osadzam NIKOGO ,,,niewiem jaki macie konflikt,,,ale teraz na \"orginalnych\" czerwcowkach widze strrrrrrraszne rzeczy ktos wypisuje,,,jejku ,,,,co jest grane..?:(

Oooo! Widze ze tu tez przyda sie moderator ... Nie tylko na orginalnych czerwcowkach--jak to Minia_25 ....moja idolka mowi;)he he ...jest balagan i obelgi ! Opamietajcie sie kobiety ! Matki ! Po co jakas walka ? Moga istniec dwa tematy i po sprawie !!! Robicie posmiewisko z czerwcowek dla czytajcych ! po co te chamskie teksty ??? Ktos temat zalozyl ....znajda sie babki chetne i beda tu sobie pisaly . beda zadowolone -- bo my ich nie zauwazalysmy badz w inny sposob zgrzeszylysmy :) i ok ! wilk syty i owca cala:) bez cisnien .... 🖐️

nie byłam na czerwcówkach i ich nie wyzywałam i sie odczep, spytaj moderatora czy to ja byłam a potem oskarzaj, a ta noga nie była przy buzi jak slepa jestes tylko na kanape blizej zparatu, dziwne ze byzia małej 10000 razy mniejsza była od stopy, a w tym wieku powinna byc taka sama, noga była blizej aparatu a mała dalej dalej na kanapie i koniec zreszta jakby mała była ptak jak noga to tez by la by na nia tak mocno padło swiatło lampy błyskowej jak na stope co widac na zdjeciu, jezus nienormalne, czepiasz sie byle czego byle awanture rozkrecis, specjalnie, dziwne ze nikt nic nie mówił o tej nodze tylko ciebie tak to zbulwersowało, moze mam specjalnie dla ciebie robic zdjecia tylko w jednej pozycji i w jednym miejscu, wez sie opanuj boze o noge, co za bezmyslosc, pokaz swoje foty to tez cos znajde i sie przyczepie, i nie Ankuj mi tutaj bo za kolezanke cie nie uwazam !!!

Gość wwwwwwwwwwwww
A o czym chcecie podagać, ja tez jestem czerwcową mamą, na tamtym topiku bylam tylko ze 2 razy, za szybkie tempo, nie miałam kiedy czytać i się pogubilam. Potem trudno wskoczyć do osób, które juz się dobrze znają.

Gość majowa*
Do 8 czerwca anka Nie rób zdjeć dziecku z lampa błyskową, bo mozesz zrobic mu krzywdę.

ale tam sie nie da ustawic inaczej (chyba) próbowałam ale nie mogłam, on w domu robi z lampa a na dworzy bez, to chyba tak automatycznie jest mała sie nie patrzała na lampe oczkami wiec mysle ze nic sie nie stanie ale przy wizycie lekaza sie spytam, dla pewnosci, moi znajomi zawsze robili zdjecia dziecka z lampa

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
a co sie może stać od lampy aparatu?

Gość majowa*
Mozna dziecku uszkodzić wzrok.