Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

LEKARZ SPECJALISTA Z ZAKRESU MEDYCYNY RODZINNEJ-kto to?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa

potrzebuję zaświadczenie od takiego lekarza, czy jest to zwykły lekarz rodzinny, czy jakiś inny?

Gość to lekarz rodzinny

Gość ciekawskaaaaa
napewno ? to bardzo ważne!

Gość to lekarz rodzinny
na pewno to nie ale na logike "mysle ze lekarz rodzinny to skrot" poza tym jak pojdziesz do rodzinnego to on ci powie czy o niego chodzi czy nie

Gość ciekawskaaaaa
no właśnie pewnie by powiedział tylko po co zawracać sobie głowie jak to nie ten, wiadomo kolejki ;) chyba będę musiała zadzwonić na rejestracje , powiedzą mi?

Gość ciekawskaaaaa
tak, to zwykły lekarz rodzinny, dzwoniłam :)

Gość to lekarz rodzinny
popatrz w necie jest tak specjalista z zakresu medycyny ogólnej -czyli wg mnie lekarz ogolny specjalista z zakresu psychiatrii, czyli wg mnie psychiatra no i wziete z netu tu masz odpowiedz ;) to ten sam lekarz:):):) Szeroki zakres świadczeń, które kiedyś oferował chorym m.in. np. lekarz internista lub lekarz pediatra powinien przejąć i aktualnie często przejmuje lekarz rodzinny lub inaczej lekarz podstawowej opieki zdrowotnej. Należy jednak pamiętać, iż lekarz rodzinny jest specjalistą z zakresu medycyny rodzinnej i mimo, iż jest przeszkolony w tym kierunku, to jednak nie jest specjalistą chorób wewnętrznych. Przy bardzo szybkim postępie nauk medycznych rzadko występuje taka sytuacja, że pacjentowi wystarczy tylko jeden lekarz. Często koniecznym staje się skorzystanie z pomocy różnych specjalistów. Zawsze musi być pewna podstawa, na której specjaliści się spotykają. Tą podstawą dla wielu specjalności niezabiegowych jest właśnie interna. Więcej...