Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvliwaaa

problem wciaz niewyjasniony

Polecane posty

Gość kto sie zna
a ja waze ok 54 kilo, wiec chyba nie ma problemuz tarczyca, 48 jednak to chyba malo :o

Gość taka dziwna
hmm nie wiem jak ten lekarz ciebie połozył ze ci żółć wyleciała, na boku lezałas? on powinien kontrolować czy cos wycieka czy nie, nie miał prawa dopuścić u pacjęta zeby cos ulało sie, on zagląda do żółądka i kontroluje, oj ci lekarze.:O

Gość taka dziwna
zawsze usg mozna tarczycy jeszcze zrobic.

Gość bvliwaaa
taka dziwna, czy chcesz bardzo mi wmowic jakas chorobe psychiczna? ;) poluzuj, bo corazmniej mam ochoty dyskutowac z toba... pisalam na poczatku, ze takich wypowiedzi sobie tu nie zycze...

Gość kto sie zna
ej no bez przesady, polozym mnie na bok, pod twarz podlozyla mi pielegniarka gazy czy cos podbnego, to jest oczywiste,ze nawet majac pusty zoladek mozna miec odruch wymiotny gdy ci wykladaja rure do niego , zawsze przeciez co wyleci, nie mowie,ze rzygalam strumieniami, ale sie troiszke ubrudzilo :D

Gość bvliwaaa
moja waga jest stala od wielu lat. jem normalnie. nie sadze, zeby bylo tu cos niepokojacego. tak, sadze ze usg tarczycy tez byloby wskazane..

Gość taka dziwna
niechce ci nic wmawiac ale poprostu moze faktycznie wypada tez i psychiatre odwiedzić? Ok juz nic nie mówię bo na zawał upadniesz bądz dostaniesz depresji zaraz i bedzie na mnie.:O

Gość bvliwaaa
ech, normalnie zaczynam bac sie tej gastroskopii.... ;)

Gość bvliwaaa
bez obaw - moja glowa trzyma sie mocno ;)

Gość do byliwwwa
ale ty laska trujesz dupe:) wez ty lecz się na dupe.

Gość kto sie zna
nie boj sie, przed toba gastroskopia a przede mna kolonoskopia :D luz, zawsze jak mnie czekaja jakies przykre badania, mysle sobie, "nie \denerwuj sie i pomysl, jak inni ludzie3 cierpia ,po operacjach, czy jak maja ciezkie choroby, nie dosc ,ze musze przezjsc przez te wszystkie badania co ty to jeszce w bolu" .,, , bedzie dobrze, mamy sile do tego :)

Gość bvliwaaa
to zalezy ile masz wzrostu... u mnie jest wsyztsko proporcjonalnie. nie wygldam na chora ;) ale sie czasem tak czuje.... niestey, brzuch daje sie we znaki..

Gość do byliwwwa
tak byliwwwwa napewno jestes chora. Moze raka mózgu masz.

Gość bvliwaaa
sory, cos mi sie pokrecilo... ;) wiem, ze trzeba tak podejsc do tego badania. mysle, ze gastroskopia moze wiele wyjasnic. no ale nie ukrywam, ze sie boje..

Gość bvliwaaa
do byliwwwa - prosze, nie kontynuuj swoich wypowiedzi....

Gość do byliwwwa
rak mózgu i pustka została.Rak zjadł wszystko.

Gość kto sie zna
przestancie dokuczac, przeciez skoiro dziewczyna ma ewidentne objawy, przy tym bol, to cos jeuj jest, niekoniecznie zlego, ale lepiej wiedziec co je4st , by temu zaradzic.

Gość pytanie mam do Was
A jakie nieprawidłowości może wykazać USG jamy brzusznej?

Gość do byliwwwa
swoich nie komentuję, twoje komentuję. Tak ona jest chora na zawracanie dupy czymś czego nie ma.

Gość kto sie zna
z tego,co slyszalm to prze usg brzucha moga stwerdzic ,ze cos jest nie tak z trzustka, watroba i sledziona, to wszystko, bo na pewno z tego badania sie nie dowie czlowiek czy cos jest nie tak z jelitami.Nie chce w blad wprowadzac, ale tak slyszlaam

Gość bvliwaaa
kto sie zna - dokladnie. probowalam z tym zyc dlugi czas, nie chcialam sobie niczego wmawiac. myslalam, ze to na tle nerwowym. niestety nie. bo chyba wolalabym....

Gość bvliwaaa
usg to badanie ogolne. wiem, ze nie mam zmian w watrobie, trzustce, nerkach itd. ale nie wiem, co z jelitami i zaladkiem w dalszym ciagu..

Gość pytanie mam do Was
pytałamam ponieważ od dłuższego czasu boli mnie przy ucisku w prawym podbrzuszu, a do tego często mam biegunki:( Nie wiem co mi jest:(

Gość bvliwaaa
pytanie ma do was - tez mam taki bol czasem. tez miewam luzne stolce. jak do tej pory nie udalo mi sie znalezc przyczyny... masz jeszcze jakies objawy?

Gość bvliwaaa
olena, ten bol jest umiejscowiony duzo wyzej - przynajmniej u mnie.. odpada wyrostek i jajnik.

teraz mi zaświtało, osoba z mojej rodziny ma taki problem i jest to związane z jelitami, najgorsze jest to, że żadne badania nic niepokojącego wykrywają, a ból utrzymuje się nadal. Są różne teorie lekarzy na ten temat: jedną z nich jest to, że jelito może być przyrośnięte do jajnika...ale nic dokladniej nie wiadomo

Gość pytanie mam do Was
mam takie dziwne "przelewanie" w jelitach. Dodam, że jem małe posiłki. Ktoś mi kiedyś sugerował, że może jest to spowodowane stresem, jednak ja jestem osobą spokojną i rzadko się denerwuję. Przez jakiś czas piłam melisę, ale na moje problemy wogóla nie pomogła:(

Gość bvliwaaa
tez mam miewam klopoty z jelitami - jedziemy na tym samym wozku... wiem, ze u mnie to nie na tle nerwowym. ziola nie pomagaja. robila jakies badania juz?

Gość vilka
A WIECIE CO JA MYSLE... AUTORKO TOPIKU TO MOZE BYC GRZYBICA UKLADU POKARMOWEGO....POSZUKAJ INFO, MOZE ZNAJDZIESZ ROZWIZANIE.. JA MECZYLAM SIE Z ROZNOSCIAMI WIELE LAT, BYLAM JUZ ZALAMANA I DOWIEDZIALAM SIE ZE TO MOZE BYC GRZYBICA...SPRAWDZ BO JA MIALAM PODOBNIE I NADZERKE JEZYKA TEZ MAM POZDRAWIAM