Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariolciaaa

Prezent?

Polecane posty

Poradzcie mi prosze co można kupic koleżance na prezent ślubny? chodzi mi o cos fajnego ale nie drogiego bo nie mam nietety za duzo kasy.

Gość gabriella
pościel z satyny, komplet ręczników lub szlafroków,(sa takie Ladne teraz),świecznik - umili noc poślubną,ładnie oprawiony zegar lub obraz.Mamm nadzieje ,że cos pomogłam

Gość nie pomogłaś

Ja jako już prawie panna młoda wolałabym ten świecznik niż te filiżanki bo gdzie ja bym ustawiała tą porcelanę zwłaszcza, że juz dostałam komplet porcelany na 12 osób. Mam cichą nadzieję, że dostaniemy od kogoś właśnie szlafroki takie milusie i cieplusie ;) Ale to tylko moje zdanie, decyzja należy do ciebie.

A ja jednak wolałabym dostać piękną porcelanę :) przepadam za takimi bibelotami jak malutkie filiżaneczki czy fikuśny komplet do kawy czy herbaty. Najlepiej jednak kupić coś uniwersalnego jak jest ta pościel z satyny czy komplet szlafroków to na pewno przyda się! Takich rzeczy w domu nigdy nie jest za dużo.

Gość gabriella
Mam nadzieję,że wam pomogłam dziewuszki jak coś służę pomoca.

Dzieki za pomoc .Jeli komus jeszcze cos wpadnie do glowy to piszcie bo mam jeszcze troche czsu na zastanowienie.Dzieki:)