Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monkey brain

PROSZĘ WSZYSTKIE KAFETERYJNE DZIEWICE O ZWROT MOJEGO ZDJĘCIA

Polecane posty

hehehe.......ja też do tej pory skromniutko. tylko 3 bany:-D z tym to sie musisz zwrócić do MRK, on właściwie częściej jest zabanowany niż odwrotnie :classic_cool: ps. jaki mój pysiaczek? nie piszta takich rzeczy, bo jak to moja dziewczyna rano przeczyta to znowu bedzie gorący wosk na jądra i spinacze do bielizny na sutki 😭 :-P

MB wosk na ......ciekawe doświadczenie:D 😘 na dobranoc śpij słodko Maupeczko;) [biedactwo .....ale narobiłam:P ;) dobranoc] Maupek odpisz na @ :P;)

taaaa.......no weź jej jeszcze wiecej pomysłów podsuwaj :-0 ona jest zdolna do wszystkiego 😭 ostatnio wąchała klej Atlas i mnie też do tego chciała przymusić 😭 oczywiście wszystkiego sie publicznie wypiera, ale ja tam swoje wiem :-0:-P

jakiego maila? żadnego maila nie mam w skrzynce :-0

53 to suma długości i obwodu mojego ogonka :classic_cool: :-P i nie kissać mnie tu...............zwłaszcza na dobranoc :-P do roboty ide, a nie spać :-P

co ty mie tu z talerzami? nie zmieniaj tematu tylko fotke oddawaj :classic_cool::-P no chyba że nie jesteś dziewicą? w takim układzie napewno fotki nie masz :classic_cool: btw: dawaj normalnego czarnucha bo nie wiem z kim gadam :-P

no masz :-0 ydol przegranych :-0 już cie kojarze :-D dawno cie nie widziałem no chyba że zmieniasz czarnuchy równie często jak ja? :classic_cool:

Mam jakieś piętnaście, ale połowy nie pamiętam. :D Ostatnio odświeżyłam jednego i prawie poderwałam jakąś ryczącą czterdziestkę :o:D Zresztą nie chce mi się włazić na Kafe, nudno się zrobiło, nawet podszywaczyć mi się nie chce, nic mnie nie łechce :o

MB dawno? no może tydzień to dużo:D dla mnie nie;) mam burdello pod domkiem i brak czqsu na@;) miłej..........;)dobranoc;)💤

Gość aehbadra
Idę fpizdu, może pośpię godzinę :o Dobranoc 😴🖐️

ło matko.................to było do Iron :-0 mnie też nic nie łechce :-0

Gość tak a propos
tego ... kogos komu brak wlasnej wyobrazni - gdzie podziewa sie monkey brain ??? odwiedza jeszcze te forum ?

Gość tak a propos
heh, nie zauwazylam Cię monkey 🖐️ fajnie widziec, ze jeszcze tu bywasz 🖐️

Za chwilę jedna chyba w \"pysia\" :O obskoczy. :classic_cool: Dementuję plotkę, jakobym wąchała klej Atlas. .... to była zaprawa klejąca \"Cersanit\". :P