Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slkliwka

znacie jakis sposob na pozbycie sie pajakow z pokoju??

Polecane posty

Gość Slkliwka

w moim pokoju sa duze czarne pajaki :( jakis tydzien temu zoabczylam jednego i spryskalam caly pokoj raidem przeciw owadom biegajacym , niby ma pomoc na okres 2 miesiecy. Pomimo tego wczoraj przed snem zobaczylam przy lozku znowu czarnego duzego pajaka :( znacie moze jakis inny srodek , lub sposob na pozbycie sie pajakow z pokoju?

Gość alalalalala
Jak najszybciej pozbadz sie tych paskud z pokoju! Niestety nie znam niezawodnego sposobu. Mi kiedys pajak podczas snu wszedł do ucha, musialam usunac go w szpitalu, bo nie chcial wyjsc, w dodatku byl duzy, a ja myslalam do konca ze to muszka! Dopiero gdy chirurg wyciagnal jego noge to sie domyslilam ze to Paaaaaaaajak! Dodam tylko ze bylo to okolo 2.00. Tragedia!!!!

Gość ssssssssd
mam w rogu pajączka, rozłożył pajęczyne i zbiera to co uda mu się złowić, jest coraz większy. to chyba dobrze, nie? przynajmniej lata mniej "ptactwa" u mnie w pokoju :D

Gość przede wszystkim polecam
gruntownie wysprzątać pokój :)

Gość no własnie brudasie
za porządki sie weź i to takie solidne :D

Gość a jaki zwiazek
ma pojawianie sie pajakow ze sprzataniem? ja sprzatam bardzo dokladnie i niestety pajakow pozbyc sie nie moge :( malo tego , ciagle wlaza nowe.

Gość alalalalala
wlasnie, ja tez sprzatam, czestu, bo lubie a jednak zostalam zaatakowana!

Gość Slkliwka
grrr myslalam ze jest jakis srodek :( bo juz nie moge z tymi paskudami:( gdyby jeszcze nie byly takie duuuze i czarne .. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee