Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldziu

Ciekawy material i ewentualna odsprzedaz do TELEWIZJI - wie ktos cos?

Polecane posty

Gość waldziu

Witam, Mam pytanie.Dotarla do mnie ostatnio ciekawa wiadomosci ktora pewnie zainteresowalaby dziennkiarzy,bo to takie wscipskie typki i napewno by sie z tego ucieszyli.Prawdopodobnie i tak to gdzies zglosze bo takie rzeczy nie powinny sie dziac i miec miejsce i opinia publiczna powinna wiedziec!!!Jednak zastanawiam sie czy przy tej okazji nie moznaby dorobic pare zlotych za sprzedaz tej wiadomosci.Wiem ze wiele serwisow tak kiedys robilo,ale nie wiem jak to dziala teraz i nie moge nic znalezc.Jakby ktos cos wiedzial to prosze napisac! Pozdrawiam,

Gość waldziu
upppppp

uchyl nam troche rabka tajemnicy..choc jakich sfer to dotyczy? polityki... idz do faktu i supereexpressu zadzwon i wybierz tych co dadzą wiecej :classic_cool:

Gość waldziu
...instytucji ktora czesto nas wkurza,ale bez niej tez nie da sie zyc i widzimi jej przedstawicieli prawie na kazdym kroku...

Gość czyzby zus

Gość waldziu
no nie,ZUS ma mniejsza wladze i az tak duzo ich na ulicach nie ma...niewazne.Jakby ktos mial jakis pomysl lub zetknal sie z tym to poslucham...Fakt i Supereexpress brzmi na razie niezle...

Gość policjaaaaa
?????!!!!!!!!!

Gość daydream1
nikt ci nie doradzi skoro nie wiadomo na jaki temat

Gość waldziu
tak,chodzi o nasze kochane sluzby porzadkowe i to tyle...ale mnie interesuje jak znalezc droge do kupca informacji.Najlepiej cicha i najmniej oficjalna...