Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliszka

mój chłopak powiedział że nie wie co to są zaręczyny

Polecane posty

Gość pliszka

jestem w szoku..nie wiem czy się smiac czy płakac on ma 26 lat i podobno nie wie wcale na czym to polega stwierdzil ze poszuka informacji w necie jak to wyglada jak bedzie miał czas ( !!!!) rozumiecie? zaczelam sie smiac..bo myslałam ze zartuje jestesmy razem 6 lat i nawet o tym nie myslał.. nie wiem sama..czy on sobie jaja robi?:) hhe jak on to okreslił: nie wie jaka jest procedura! jak mozna podchodzic do tego tak instrumentalnie ?? wiedzialam ze nie jest najwiekszym romantykiem świata, ale żeby nie wiedzieć jak się oswiadczyc ukochanej?

Gość pliszka
jej nawet nie wiem jak to wytłumaczyc..twierdzi ze w filmach romantycznych to wszystko takie na niby jest i ze to ściema..czy cos takiego..:/ nie wiem czy on naprawde nie wie, nie ma pojecia o ramantyźmie tej chwili? czy jest tak niepoważny? nie wiem moze on sobie mysli, ze to taka "procedura" z rodzicami itp..? jej..jeszcze w szoku jestem

Gość no moniu
tak to czasem bywa, nie kazdy oglada telenowele i nie kazdy wie do czego wlasciwie sluza zareczyny :P

Gość a może ściemnia
bo nie chce tych zaręczyn?

Gość pliszka
heheh...dobre z tymi telenowelami:) ja tez nie ogladam bo nie mam tv chodzilo mi raczej o to, ze to nie mozliwe aby dorosly czlowiek nie wiedzial co to sa zareczyny - pomińmy tu juz fakt czy ktos chce czy nie - bo ja sama nie jestem chyba jeszcze gotowa chodzi o fakt - to nie mozliwe aby nie wiedziec.. mysle ze nawet najwieksi przeciwnicy ślubów wiedzą i kiedy sobie stworzyly jakis obraz tego dnia...moze bez szczegółów, ale chociaz ten romantyzm, czułość i szczeście..dwoje ludzi, miłość..okolicznosci sa juz mniej ważne chodzi o ta atmosfere, intymność, cos co przeżywa 2 kochających się osób, które mówią sobie, ze chca spedzic ze sobą reszte życia ech..romantyczka ze mnie - to fakt

Gość strzyg
No bo to jest jakis staromodny zwyczaj i może on nie wie , czego ty byś mogła oczekiwać. Pewnie wie , że powinien się spytac , czy za niego wyjdziesz , ale jakby sie na zakupach w supermarkecie , przy dziale z kiełbasami spytal "a tak w ogóle , aniu , to wyjdziesz za mnie?". I w sumie pytanie dobre , ale byłabyś zadowolona ? A może oczekujesz tych wygibasów przy rodzinie , kwiatki dla mamy , flazka dla ojca i klękanie na kolanko ? chce poczytać i sie poinformowac

Gość pliszka
heheh..:) super..uśmiałam sie.. dla mnie nie ma znaczenia forma..wygibasow przy rodzinie na pewno nie bedzie bo bym tego nie przezyla ;) jesli w ogole cos bedzie kiedyś..

Gość trusieńka
tak wiem, ale jakos mi cie nie szkoda..bije od ciebie taki humorek i optymizm, ze wydajesz mi sie szczesliwym czlowieczkiem ;) glowa do góry - na pewno gdzies jest ktos dla ciebie - i moze tez nigdy nie mial dziewczyny ?;) upss..tzn. chłopaka ..heh

Gość nic nie pobije
pomysłów mojego ex, który proponował mi zakupienie zegarka zaręczynowego lub czegoś ze sprzętu nie wiem AGD (czegoś co mi się przyda).Wyobrażacie sobie taką sokowirówkę zaręczynową :D:D:D To był dopiero pacjent hehe

Gość ktos taki jak ja
wyszlas za niego? heh.. jak to mozliwe aby zorganizowac sobie zycie na nowo po rozstaniu z kims , z kim planowalo sie zycie? jak sie pozbierac..

Gość ryba słodkowodna
hehe ja dostałam od mojego męża zegarek zareczynowy :P bo nie noszę pierścionków bardzo fajny zegarek , przepadam za nim

Gość Narzeczona83
Nie wiem jak facet może nie wiedziec,czym sa zareczyny. Ehhh ;) Czas go podszkolić :)

Gość Narzeczona23
Nie wiem jak facet może nie wiedziec,czym sa zareczyny. Ehhh ;) Czas go podszkolić :)