Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givy

YVES ROCHER Co sądzicie o tej firmie? O kosmetykach?

Polecane posty

Mini produkty,torebki,pidżamy,kosmetyki-niespodzianki....czasem jakąś bizuterię,ale raczej(wybaczcie,to moje zdanie) tandetną.Ja i tak najbardziej lubię promocje 50% taniej.

Ja wczoraj dostałam ofertę,bo zamawiam głównie droga pocztową,rzadko kupuję coś w salonach. 1 promocja -50% kilka po 30% 4 produkty za 139 złotych prezent niespodzianka o wartości 50 złotych torebka i portfel kosmetyczka (Nie lubie prezentów niespodzianek,bo oni sie w taki sposób pozbywają jakichś marnych rzeczy,ciekawe co teraz przyślą)

Gość laura_90
Mam mnóstwo kosmetyków z tej firmy. Kujuje głownie wyyłkowo, ale zdaza mi sie równiez czasm wstapic do sklepu. Najfajniejsze w tej firmie sa liczne promocje, naprawde można kupic cos po super okazyjnej cenie. Zaden kosmetyk z YR, którego używałam, mnie nie zawiódł. Polecam :)

Gość kojarzy mi się z avonem
i orifleme. dziadostwo.

Gość givy
odświeżam; avon, oriflame... co jeszcze kojarzycie z YR?

Gość YR jest milion razy lepsze
niż Avon i Oriflame!

Gość mati88
nie no wiecir YR nie mozna porownywac chociaz sama jestem konsultantka oriflame i nie narzekam na ich kosmetyki część zamawiam z ori a część z YR ale YR oryginalne francuskie a te są przeciez NAJLEPSZE!!!!!!!

Gość mati88
a do stóp super peeling i krem i olejek lawendowy

Gość mati88
a poza tym krem z arniką do rąk w promocji 7.90zl a dłonie są super nawet moi koledzy go zaczeli uzywac no widzicie jak faceci uzywaja to musi byc dobry

Gość mati88
a balsam Plaisirs Nature wanilia supeeeeeerrrrrrr pachniesz jak deser ,lody waniliowe a cialo aksamitne i miekkie cena 400ml za 17,90 i z tej serii sa inne rzeczy np plyn,zel,woda idp. i inne zapachy brzoskwinia,kokos,malina,gruszka ,truskawka,liczi,mango,mandarynka,jeżyna a ja najbarzdiej lubie wanilie

Gość mati88
a podkład niebrudzacy w plynie jest najlepszym jaki mialam a skusily mnie opinie dziewczyn na forum kafeterii Damska torebka najlepiej wejdz i zobacz opinie roznych kosmetykow tam sa YR

Gość venessaaa
czy oni mają podkłady matujące?