Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezerterowiczka

jak napisać takie PODANIE????? bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość dezerterowiczka

sprawa wygląda następująco: nie brałam udziału w rekrutacji na studia bo od września planowaliśmy z rodzicami przenieść się do innego kraju i tam miałam studiować. jednak plany się zmienily a na rejestrację na uczelnie było już za późno. dlatego napisałam na jedną z takich uczelni pismo z porśbą o przyjęcie na studia. napisałam wszystko co i jak i dlaczego. dziś dostałam od nich decyzję administracyjną (nie wiem czemu ją dostałam, bo przeciez dostają ją tylko zarejestrowani kandydaci). napisali mi w nich, że mnie nie przyjęli i że przysługuje mi odwołanie i żebym napisała ODWOŁANIE i PODANIE o przyjęcie na studia. i teraz moje pytania: 1. jak napisać takie podanie? (jak je zacząć, co w nim zamieścić) 2. do kogo je zaadresować? 3. czy umieścić je jako załącznik do odwołania czy też odwrotnie - odwołanie załączy jako załącznik do podania? 4. czy może potraktowac to jako dwa oddzielne pisama i wysłać w dwóch osobnych kopertach? bardzo prosze wszytskich o pomoc i z góry dziękuję.

Gość dezerterowiczka
up

Gość dezerterowiczka
upppp bardyo prosze o pomoc!

Gość Ventyl
Nie mieszkam w Polsce wiec ci nie powiem dokladnie. Ale proponuje ci pojsc do dziekanatu i zapytac o rade. Czasem moesz sie w ten sposob dowiedziec wiecej niz sie spodziewasz..zwlaszca jak trafisz na jakas mila babke i na dobry moment w jej zyciu. Np. po dobrym seksie poprzedniej nocy... ;) Poza tym pytanie o "porade" czesto brechta proznosc ludzka i powoduje "wydzielanie" sie informacji ... ;)

Gość dezerterowiczka
tylko, ze chwilowo nie mam mozliwosci sie tam udac bo ten uniwersytet jest 250 km ode mnie i teraz wlasnie stopniowo oglaszaja wyniki rekrutacji wiec pewnie maja tlumy ludzi skaldajacych swiadectwa :O http://www.prawo.waw.pl/student/kwestionariusz.pdf zastanawiam sie, czy to moze byc?