Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm hm

antyperspirant który nie brudzi

Polecane posty

Gość hm hm

Trzy razy w tygodniu na noc używam antidrialu i to wyeliminowało u mnie nadmierne pocenie. Tera zpocę się jak biały człowiek, nic nie przemaka itp. Potrzebuję jednak dobrego atyperspirantu na codziń. Używałam Dove Rexony i Lady Speed Stic w sztyfcie, ale brudzą mi ciuchy. Poza tym Dove ma okropny zapach. Próbiowałam Lady Speed Stic w żelu, ale po dwóch godiznach wyczuwam lekki drażniący zapaszek potu. Zastnawiam się czy zostać przy białych sztyftach, które brudzą i jako-tako maskują problem (choć sukienki bez rękawówó są praktycnzie nie do doprania...) czy spróbować jakiejś Rexony w kulce (?!) czy innego Nivea Deo Pure...? Poradźcie!

Gość zaciekawiona ona
jeszcze sie pocisz po antidralu?

Gość zaciekawiona ona
ja uzywam rexony crystal polecam :)

Gość hm hm
no niestety pocę się po antidrialu też, choć różnica jest kolosalna i dziękuję Bogu, że zesłał mi tę stronę na której o nim przeczytałam. Rexona cristal powiadasz... :]

Gość zaciekawiona ona
bardzo dobra,jeszcze nim "poznałam" i pokochalam antidral :P rexona ratowala przed tym nieprzyjemnym zapachem i jako ze bylam zmuszona nosic czarne rzeczy(mniej widac pot...)ani razu nie zostawila sladow :) tylko trzeba pryskac tak jak pisze na opakowaniu z odleglosci 20cm :P

ja tez uwywam antidralu a na codzien uzywam tej samej rexony co kolezanka;) jest ona na tyle silna ze zapomnialam ostatnio o antidralu:P a jezeli chodzi o slady to podobniez w ogole nie zostawia ich adidas w kulce.

ja najbardziej lubie Lady Speed Stick w sztyfcie bo nawet jeśli \"popłynę\" to nigdy nie śmierdzę a ślady po dezodorancie noe niestety zostaja ale coś za coś. Mam do tego dozodorantu przekonanie i jakos nie mam zamiaru zmieniac :)

Gość zaciekawiona ona
o w życiu! Adidas to takie gowno ze szok! zedan,ani w kulce(:-o) ani w spayu ani w szytfcie!

Gość zaciekawiona ona
mam straszne doswiadczenia po dezodorantach w kulce

a z Antidralem dopiero sie poznajemy tzn jestem po poerwszej dawce :) i juz po tym jednym razie wiedze różnicę - a może to dlaego ze na dworze chłodniej :D:D:D

Gość ja wole
w kulce:) jest bardziej efektywny;) mam wrazenie ze taki w spray'u nic nie daje:)

Gość Etlesse
Preparat Etiaxil z apteki stospwany przez tydzień potem co dwa dni a potem jeszcze rzadziej zmniejsza wydzielanie poty / jest do stóp i pod pachy/ tyle że drogi ok 60 zł

Gość Gołąbeczka25
Ja uzywam Lady Speed Stick Invisible i jestem bardzo zadowolona, bo cały dzień mam sucho pod pachami, ładnie delikatnie pachne i nie mam plam na ubraniu.