Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluma

Plamienie przed okresem

Polecane posty

Gość bluma

Nie biorę żadnej antykoncepcji hormonalnej, a od jakiegoś czasu pojawia mi się plamienie na 2 dni przed okresem. Sam cykl także mi się skrócił (do około 28-30dni), bo kiedyś miałam bardzo długie, ponad około 35 dni Ostatnią miesiączkę miała 4 lipca, a od 1 sierpnia mam plamienie. Czym to jest spowodowane?

Gość bluma
ja mam już 2 dni plamienie :O od czego to??

Gość może jest ok
A może to plamienie to po prostu okres. Ja ostatnio tak mam, że pierwszego dnia okres jest bardzo skąpy.

Gość owsianka
przyczyna moze tego byc niestety nadzerka albo inne chorobsko radze wizyte u gina

Gość bluma
nadżerkę mam dawno wyleczoną, więc przyczyną może być "inne choróbsko" :O

Gość Jolka70
To żadne choróbsko, tylko efekt złuszcania się błony śluzowej macicy.A dla ciebie to sygnał, że niedługo pojawi sie okres Ja mam takie delikatne plamienie 3 dni przed ,,prawdziwym okresem" Mażna temu zapobiec stosujac nd. DUPHASTON POZDRAWIAM NIE PRZEJMUJ SIĘ BO WSZYSTKO JEST O K

Gość taniczka
a ja od niedzawna zauwazyłamze wtedy jiedy mam miec okres planowo mam brązowe plamienie. Juz sie ciesze a tu znikło. I na drugi dzień nie było. Dopiero n trzeci dzień siekneło. I tak 2 dni leci mocno a potem kilka kolejnych leci lekko i plami. Nie jestem chora.

Gość może jest ok
gdyby to plamienie było od nadżerki to pojawiało by się też w innych dniach, np na początku cyklu, ja też tak mam 1 dzień przed okresem i to jest okres!!!

Taniczka mam tak samo jak Ty. Już zaczynałam się martwić, że coś złego się dzieje. Dodam jeszcze, że kiedyś krwawienia miałam od razu tzn. od pierwszego dnia obficie. Teraz mam duzo skąpiej, brązowe plamienia, 1-2 dni przerwy i dopiero krew pozdrawiam :)))

Gość ja mam plamienie
1,2 dni przed okresem ,bez zadnej przerwy, ale kiedyś nigdzy tego nie miałam ...

Gość może potrzebna
wizyta u endokrynologa???

powwiem ze mam tez plamienie spodziewam sie okresu w połowie miesiaca, ale mam malutkie plamienie krew z śluzem.. dodam ze nie wpółzyłam... czemu mam plamienie ?