Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy kiel

kw cytrnowy/ soda do wybielania zebow ?

Polecane posty

Gość bialy kiel

czy ktos uzywal kwasku cytrynowego lub sody do wybielania zebow, a jesli tak to jaki byl rezultat?

Gość fiubzdziu
co jest nie moze upasc ten topik musze sie dowiedziec!!

Gość kociamberek
Kwasek cytrynowy i soda. Nie ma nic gorszego dla zębów. Moja duuuzo starsza siostra cioteczna myla sobie ząbki sodą. Przez pewnien czas byly biale....................................teraz są czarne. Doslownie czarne.

Gość ryba słodkowodna
biedna kuzynka ;) naprawdę człowiek takie głupoty czasem wymyśli - a jakby wiedział , co z teo wyniknie , to by w zyciu nie zaczynał

Gość sisisis
słyszałam że na białe zęby dobra jest woda utleniona zmieszana ze zwyklą wodą:)

Gość ja proponuje smarowac łajnem

darujcie sobie te \"domowe\" sposoby wybielania zebow jak chcecie je miec do poznej starosci Tylko szkliwo sobie zniszczycie i na starosc bedziecie ze sztucznymi szczekami chodzic Po to wymyslili srodki do wybielania zebow zeby ich uzywac do tego celu

Polecam pastę Blend-a-med soda, jest świetna. Nie jest może smaczna, ale naprawdę wybiela ząbki. A soda może uszkodzić szkliwo (taka zwykła spożywcza) czy kwasek cytrynowy.

Gość beatka1406
nie zaden kwasek cytrynowy tylko poprostu sok z cytryny,nie przesadzajcie bo to to sami ajkbyscie zjadly cytryne,od takiej dawki tego kwasku pzreciez zeby nei zrobia sie czarne,robis ie to bardzo zadko,ale rezczywiscie wybiela,i to sa fakty.

Gość beatka1406
nie zaden kwasek cytrynowy tylko poprostu sok z cytryny,nie przesadzajcie bo to to sami ajkbyscie zjadly cytryne,od takiej dawki tego kwasku pzreciez zeby nei zrobia sie czarne,robis ie to bardzo zadko,ale rezczywiscie wybiela,i to sa fakty.

sok z cytryny niszczy szkliwo, zęby stają się wrażliwe, nie polecam

nie ma co ryzykować uszkodzenia szkliwa,od siebie polecam żel dr martin schwarz home comfort

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.