Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga XxX

Puszące się włosy

Polecane posty

Gość Daga XxX

Mam bardzo ładne włosy takie faliste :P tylko ze strasznie sie puszą :( moze któras z was ma sprawdzony sposób na to aby włosy przestały sie tak puszyc??z góry wieleki dzięki :)

Gość posiadacz trzech penisow
Pewnie po kapuscie .

Gość wyszukiwarka.
"puszące" [Zdrowie i Uroda] PUSZĄCE SIE WŁOSY!! co stosować?? może jakieś żele pianki guma do włosów?? bo nie znam sie na tym a po umyciu włosy strasznie mi sie pusza a chce zeby były gładkie! poradzcie cos dziewczyny [Zdrowie i Uroda] Puszące się włosy - macie jakiś naprawdę dobry sposób? Zawsze po umyciu włosy mi się puszą, falują i są suche i matowe... Muszę je prostować przez ok40 minut zeby móc się pokazać na ulicy... Nie chcę żeby one takie [Zdrowie i Uroda] Kręcone, strasziwie puszące sie WŁOSY pomocy!!!! Moje włoski, zakręcajaą się w spiralki jeśli nie rozczesuje ich gdy sa mokre, chciałabym pochodzić w rozpuszczonych ale jest problem..... pusza sie niemiłosiern [Zdrowie i Uroda] dla wszytkich dziewczyn które chcą mieć piękne włosy tak wiem...ten temat już pewnie był, ale pomyślałam ze warto co jakiś czas do niego wracac, ponieważ kosmetykow na rynku cały czas przybywa a my zdobywamy nowe [Zdrowie i Uroda] SUCHE I SIANOWATE WLOSY poradźcie dzięki jakim kosmetykom udało Wam się pozbyt siana z głowy, ja nie mogę już na swoje włosy patrzeć :( po jednym dniu grzywka i góa tłusta a końcówki i [Zdrowie i Uroda] POMÓŻCIE! Odżywki profesjonalne do włosów zwłaszcza kręconych- KTÓRA? Mam kręcone włosy, do połowy pleców, trochę wysuszone, puszące, bardzo kręcone. Chcę, żeby były ładne, błyszczące i żeby się ładnie kręciły. Tylko nie wiem, j