Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokka 1

latanie samolotem a ciąża

Polecane posty

Gość mokka 1

planuję wyjazd na wakacje i tam zamierzamy zacząć starać się o dziecko, przypuśćmy, że nam się udało, czy lot samolotem na samym początku ciąży nie zaszkodzi ciąży?

Gość 11111111111111
moja siostra latała samolotem do 5 miesiąca

Gość moze masz duzą rodzine
chyba zartujesz??? do 3-4 miesiaca mozesz nawet nie zauwazyc ciazy, a typiszesz, ze 2-tygodniowy zarodek zle zniesie lot... no nie przesadzajmy

Gość mokka 1
przecież tylko zapytałam-niczego nie stwierdzałam

Gość w 9 mcu
trudne pytanie mokka.. nie ma jednoznacznej odpowiedzi i lekarz też ci jej nie udzieli.. u każdej kobiety ciąża przechodzi inaczej i u jednej nawet niewielkie mikrowstrząsy, zmiana klimatu itp. mogą doprowadzić do poronienia a druga może cieżko pracować fizycznie do 9 m-ca i nic jej i jej dziecku nie będzie.. sądzę jednak, że skoro dopiero zamierzasz się starać na tym wyjezdzie i będzie to zupełny początek ciąży to nic nie powinno się stać.. życzę udanego urlopu i sukcesu

Gość Ciężarna OLKA
Ja bardzo się boje lecieć samolotem a bardzo bym chciała jeszcze odpocząć przed porodem. Jestem w 18 tygodniu. Znalazłam na jednej stronie artykuł a o lataniu i komentarze kobiet w ciąży i młodych mam które bardzo mi pomogły. Teraz już wiem że nie jestem sama z tym problemem. Polecam przeczytać! http://blog.zapytajpolozna.pl/ciaza/latanie-samolotem-w-ciazy#comment-425