Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he na na

Wzorki z henny pytanie?

Polecane posty

Gość he na na

Chce sobie zrobic z henny wzorki na ciele, ale nie wiem jak dlugo by sie to zmywalo i czy by zeszlo do roku szkolnego takze mnie to troche martwi. Oprocz tego po ilu myciach kosmetyk calkowicie wyblaknie jestem takze ciekawa ceny. Mozecie mi pomoc?

zrobiony w tunezji tatuaż z henny trzymał się się około 10 dni

Gość he na na
Ale po ilu myciach zszedl? 10dni to troche z malo powiedziane bo jesli tatuaz byl na dloni np toche szybciej by zszedl niz gdyby zostal umiejscowiony na plecach..

Wlasnie, zalezy od miejsca, w ktorym zostanie zrobiony. Ale one trzymaja sie chyba max. dwa tygodnie:)

fakt - ja miałam na dłoni i przedramieniu ; bardzo ładny ornament idący od palca serdecznego do połowy przedramienia... koleżanka zrobiła sobie na łopatce - się trzymało 2 tygodnie; o ile ją znam to - przy codziennej porządnej kąpieli wieczornej tudzież porannym prysznicu...

Gość he na na
A znacie cenę za taki kupiony w sklepie (w ogole mozna ja nabyc w zwyklym sklepie z kosmetykami?)

Gość he na na
dzikei za strone, a tak w ogole zapomnialabym chyba najwazniejszgo- czym te wzorki sie wykonuje? Igla, patyczkiem..?

arabki sobie świetnie radziły zaostrzonym patyczkiem\' na tej stronce masz akcesoria różne wymienione czasem w gabinetach kosmetycznych można sie na taką usługę załapać

Gość he na na
no dobra, dzieki za infa:]