Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linkapau

RASA PSA, KTORY GRAL W FILMIE MASKA

Polecane posty

Wiecie moze jaka jest rasa tego psiaka? Straszliwie mi sie podoba, chcialabym wiedziec:)

Gość ryba słodkowodna
może jack russel terier

Wiesz co, tamten chyba nie byl taki kudlaty:) Ale bardzo, bardzo podobny. Z tego co wiem, ma wlasnie potrojna nazwe rasy:)

Gość ryba słodkowodna
bo jest w wersji krótkowłosej i długowłosej tak mi się coś wydaje , że to ten pies był

Acha, to w takim razie na pewno ten. No piekne te pieski sa, wczoraj widzialam szczeniaka tej rasy, malo nie umarlam z zachwytu :D

Gość mam takiego
to jest jack russel. moze byc gładki, szorstkowłosy, dwu lub tricolor. jest tez parson russel, ale one mają dłuższe nózki. \ dorosly ma miedzy 6 a 8 kilo i porzebuje duzo przestrzeni. to jednak terier i musi sie wyszalec.

Gość ryba słodkowodna
fajne są , wyglądaja jak małe , krótkie kiełbaski na 2 nogach; potrzebują sie wybiegać , ale że mają którkie nogi , to i przestrzeń nie musi być jakas strasznie wielka

Gość ryba słodkowodna
4 nogach oczywiście :classic_cool:

Gość mam takiego
no niestety, zapycha na tych swoich krótkich nózkach jak rakieta, nie masz szans zeby go zlapac. w dodatku uwielbia to. godzinami moze aportowac pilke. moj ma nawet troche przerosniete komory serca od biegania, ale sam z wlasnej woli nie odpuszcza nigdy. musze go pacyfikowac, zeby sie na smierc nie zaganial. :)

Gość mam takiego
i njafajniesze w nim jest to, ze rzeczywiscie wyglada jak smietnikowiec pospolity ;)

Gość mam takiego
ale najlepiej miec ogrod i nie miec zamilowania do uprawy roslin. biega jak wsciekly i czasem kopie....

Gość mam takiego
bez rodowodu ok. 1000 (jeden tys zl) z rodowodem ok 2000. troche drogo...

No ja mam dom z ogrodkiem, w ktorym nie robie nic, bo nie mam czasu. Wiec pies szkod by nie narobil:)

Cholera, drogi:) Ale taki za 1000 moglby byc:):):) A moze ma kto do oddania...?? :D:D

Gość mam takiego
no, a ja musze spadac zeby go wywietrzyc. zajrze potem, jak chcesz, to Ci cos tam jeszcze o nich napisze, bo to sa fajne psy. dla cierpliwych...;)

Gość mam takiego
ja mam ;)

Gość ryba słodkowodna
podzwoń po hodowcach , czasem jak mają jakiegoś przerośnietego albo ze zbyt dużą przewagą jednego koloru nad drugim , to dostaniesz dużo taniej

Gość mam takiego
jesli chodzi o kolory, to nie jest tak. ale: poszukaj w necie od kogos, kto ma suczkę i prostu zdecydował się sprzedac jej pierwsze (i zwykle jedyne) szczeniaki. jak tak kupilam swojego. to lepsze niz pies z hodowli. jesli hodowca to najtansze sa zwykle ostatnie z miotu bo sa najmnijesz. tez te ktore maja niewybarwione dobrze oczy choc z czasem przychodzi. polecam net. teraz jest ytrcohe za pozno i za wczesnie zarazem. zwykle to sa mioty jesienne albo wiosenne.

Och kurcze, dzieki za info, poszukam, poszukam. Ale chyba dopiero jakos na jesieni, skoro piszesz, ze teraz za wczesnie:)

Mailo?:)tez mi sie podobal ten piesek. caly urok w tym,ze rasowy a ...taki kundlowaty:) i wlasnie swojego kundelka tak nazwalam

Gość mam takiego
napisze ci jeszcze do przemyslenia: jest bardzo absorbujący, trzeba mu poswięcac kilka godzin dziennie. zmusza cie do tego bo bez przerwy dopomina sie o uwagę. w zminie trzeba bylo z nim lazic po sniegu na 30-sto stopniowym mrozie :/. nudzil się więc regularnie prowadził prace wykopaliskowe we wszystkich donicach ktore staly na podlodze. za to niczego w zasadzie nie zniszczyl. bardzo przywiazuje sie do wlasciela. spi ze mna w lozku i sie rozpycha ;) kiedy wyjeżdzam ze zlosci leje w sypialni nawet przez kilka dni. szczeka jak tylko uslyszy cos podejrzanego ;) jesli masz dzieci - nie zostawilabym go z dziecmi bez opieki, bo nie jestem pewna czy by sie nie wkurzyl i ich nie pogryzl. potafi rzucic sie do gardla psu trzy razy wiekszemu od niego, jak uzna ze... nie wiem co wlasciwie, ale mu sie zdarza. poza tym jest cudny, wesoly, bardzo wierny, nieprawdopodnie odwazny i wszytskim sie podoba, wiec mozesz dzieki neimu nawiazc nowe znajomosci :D. no, chyba tyle.

Gość IRASIAD ZDENERWOWANY
eee to jakiś zwykły kundel nie taki dumny wilczur jak ja któreg z uczuciem głaska sam prezydent,nawet zauwazył ze zdenerwowali mnie wtedy ci dziennikarze i kamery,mądry gośc z niego :)

Gość mam takiego
ja myslałam, ze tam głownie koty są dopieszczane ;)

Gość MIREK GZ
Parson Russell Terrier

Gość Kasi_aa
Wiem że pamiętałam ale zapomniałam :(

Gość jdjdjjdjs
zaloz watek na dogomania.pl jest tam taki dzial, nie kupuj psow bez rodowodu, jest sporo takich w schroniskach