Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koncepta

a już by mógl zacząć się ten wrzesień...

Polecane posty

Gość nie nie nie
i jeszcze raz nie

Gość Pilna uczennica
Tęsknię za szkołą. Siedzę w domu jak ta trusia, nudno, raz upalnie raz deszczowo. W szkole przynajmniej się coś dzieje. A w domu co ja mogę robić?? książki, telewizor, internet, sen...... ludzie ile można! Chcę do budy!!!!!!!!!!!!!!

Gość do autora a czemu by nie iść
dalej, do października na pzrykład zimno, wciąż pada, wilgoć, ponuro, dni krótkie...albo i luty -30stopni???? Zajmij się lepiej czymś produktywnym...

Gość wrzesien jest fajny

Gość nie ma jak lato
cieplutko i nowe towarzycho i twarzycho, a potem zimno ciemno i ciągle te same gęby :(

Gość wrzesien jest fajny
jak sie jest nudnym czlowiekiem, to wciaz te same geby :O

Gość wrzesien jest cool
ja lubie wrzesien

Gość forget me not
Ja też lubię wrzesień .

Gość coloratkaaa
a pisze sie wrzesniu czy wrzesniowi?:O

Gość nhebvuyvcjnfbhdchubdc
wrzesniowi.... :O dla pani co nie zna polsiego - dla wrzesnia mowimy stanowczo TAK!!! a rewolucje jaka masz? Pazdziernikowa czy pzdziernicka????? :O

Gość forget me not
Zaczyna się coś nowego, każdy rok szkolny jest tak na prawdę inny ,niepowtarzalny. Poza tym na początku łatwiej o zapał do nauki :p

Gość a gdzie tam szkola
szkola dopiero w padzierniku, a wrzesien jest piekny! tyle tu gowniarzerii, ze wrzesien kojarzy im si tylko ze szkola??? Wezcie zacznijcie myslec troche szedrzej, to i w szkole bedzie wam latwiej :O

nhebvuyvcjnfbhdchubdc>> wyluzuj człowieku, co się tak unosisz?:) Pomyłki zdarzają się najlepszym:P A wrzeusniowi mówimy STANOWCZO NIE!;)

a gdzie tam szkola>> a co myślisz, że nastolatkom (i nie tylko) po wakacjach pełnym lenistwa, seksu, słońca i wolności chce się wracać do szarej budy... brrrrrrrr:O

Gość a gdzie tam szkola
ja sa nudnymi nastolatkami, to tak, to buda jest szara. Gdy nie sa ciekawymi osobami to tak, nudzi im sie w szkole. Gdy nie potrafia myslec o niczym innym jak seks, to szkola to tortura przez 45 minut nie bardzo sie da upraiac seks z przypadkowymi gosciami. Jak jest sie nudna osoba, to nawet nazwa miesiaca sprawi jej klopot.

a gdzie tam szkola>> przesadzasz, tu nie chodzi o to, czy ktoś jest inteligenty, czy nie... po prostu perspektywa wstawania rano, uczenia się do tylu przedmiotów i w ogóle mało czasu przygnębia... szczególnie w taką smutną pore roku, jaką jest jesień... dni krótsze, głowa boli, nic się nie chce robić... itd.

Gość a gdzie tam szkola
czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi :P tak jak mowie: jak ktos jest gburem, to mu nawet nazwa miesiaca przeszkodzi, pora roku. Ile tylko masz slonca w sercu - tyle slonca masz kolo siebie, nawet w deszcz. Z gory zakladasz czarny obraz wrzesnia. Dlaczego? Bo wolisz spac? Odespisz w weekend, albo polozysz sie wczesniej spac. Jak chcesz sobie skomplikowac zycia, to prosze :) duzo nie trzeba ludziom problemowym.

Pisałam, że nie chodzi o inteligencje!:P Jasne, wrzesień może być ciekawy... ale to nie wyklucza faktu, że większośc i tak woli lato, które tak czy owak i tak jest ciekawsze niż jesień. Po prostu... jest lepsze i tyle, mniejsza czy człowiek jest głupi, nudny, inteligenty czy nie wiem;P Dobra, ja lecę... pozdro!:)

Gość nhebvuyvcjnfbhdchubdc
nie unosze sie, tylko wrzesniowi mowie stanowcze TAK szczegolnie dla takich analfabetow... Nuka be, tylko seks cacy :O co za beznadziejna mlodziez :(

Gość a gdzie tam szkola
lepsze? Tak, jakby powiedziec, ze kolor czerwony jest lepszy od fioletowego. Lato jest inna, jesien jest inna. Madrosc polega na znalezieniu piekna wszedzie i zawsze!!!