Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajeczka

Jak otworzyc sklep internetowy?

Polecane posty

Gość ajeczka

Chcialabym zalozyc sklep internetowy-rodzaj towaru juz mam wymyslony :-) Nie bardzo wiem jak sie za to zabrac, dlatego tez prosilabym o pomoc bardziej doswiadczonych? :-) Musialabym napisac np boiznes plan. Pozatym co bedzie mi potrzebne oprocz laptopa, towaru? Czy sami stworzyliscie swoja strone www-ja chcialabym sprobowac sama, ale czy to mozliwe dla laika i gfddzie szukac pomocy? O czym jeszcze trzeba wiedziec? Jakies oplaty za prowadzenie sklepu-jak to wszystko wyglada? Mam zapal do otworzenia sklepu, gorzej z wiedza, wiec prosze o wskazowki :-)

Gość ssssssssssd
ale zaraz, tam pytałaś o cene za reklame, a teraz o to jak otworzyć sklep int.? może tak pisz w 1 temacie, zamiast robić burdel... eh nigdy się nie nauczą :P

Gość kar45
jak chcesz zeby Ci ktoś zrobił strone ze sklepem internetowym to moge Ci polecic kogos kto Ci we wszystkim pomoze i nie wezmie duzo kasy

Gość ajeczka
Faktycznie troche namieszalam sssssd-prrzepraszam :-) Prawda jest taka, ze nie mam sklepu i chce go zalozyc, a w tamtym poscie pytalam hipotetycznie. Zgoda? :-) kar45-a jakiego rzedu sa to ceny?

Gość ssssssssssd
jasne że zgoda, ja tylko żartowałem, baw sie dobrze :D

Gość kar45
musisz sie zapyac sama gg 1989345

Gość Cruelty...
Nie zrobisz sama sklepu internetowego jesli jestes laikiem, za trudne :) no chyba ze bedziesz sie dlugo uczyc ale i tak rewelacja nie wyjdzie i mnostwo beledow sie pojawi.

Gość ajeczka
Jak inni potrafia to tez moge sprobowac. A jakie sa ceny jesli ktos mialby mi to zrobic? Potrzebne mi kosztorys do biznesplanu. Jakie w ogole sa koszty otwarcia takiego sklepu wie ktos?

Gość ajeczka
Mozna tez zalozyc sklep np na jakiems portalu lub kupic program komputerowy. Co byloby lepsze?

Gość z tego co wiem
od 3 tysiecy w góre.Moze ktos zrobi taniej, ale lepiej niech to bedzie ktos doswiadczony. Sprawdz co robił do tej pory i jakie sklepy. Administracja tez kosztuje. Sama sobie nie poradzisz jak jestes laikiem:)sorry lajkonikiem ;)

Gość gość
qbQSRTrBEdindVzMn07SklaH

Gość Gosia

Ja polecam skontaktować się z profesjonalne0strony.pl Oni mają duże doświadczenie w tworzeniu sklepów internetowych.