Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooo_noooo

o co chodzi facetowi ?

Polecane posty

Gość nooooo_noooo

Jak myślice o co chodzi facetowi który raczej jak powietrze traktuje kobietę ( nie swoją),przebywają we wspólym towarzystwie dosc czesto-wspolni znajomi ich łączą.On czasami sie do niej odzywa ale zwykle gdy rozmawiają w gronie paru osób.Niby na nia nie patrzy ale spod oka zerka.Udaje że jej nie zauważa a jednak jego wzrok zatrzymuje się na niej.Czy faktycznie ma ją gdzies czy moze obawia sie zagadac?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sama chcialabym to wiedziec mam znajomego ktory jak na niego sie nie patrze to sie na mnie gapi a jak spojrze to ucieka wzrokiem chyba tylko z 3 razy patzryl mi sie w oczy i sie usmiechal

Gość caffedelmar
to juz popatrzeć nie można na kolezanke? jaaaaaaaaa... lubię patrzeć na ładne kobiety, ale niekoniecznie wtedy, kiedy one widzą, ze ja sie patrze.. wtedy stają sie sztuczne, chcą coś pokazać, być kimś, kim nie sa... dlatego facet patrzy wtdy, kiedy kobieta nie widzi - wtedy ona nic nie udaje, nic na siłę nie próbuje...

Gość izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze sie wstydzi, jakby calkiem olewał to nie sądze by tak zerkał na nią

Gość caffedelmar ma racje

Gość izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez czasem tak patrze na kolezanki. na ich cycki, bo mnie to rajcuje. chetie bym poszla z imi w krzoki, ale one jakies tepe i sie nie orientuja o co chodzi...