Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccvvc

KTO JEST PRZECIW TEJ AMNESTII DLA MATURZYSTÓW? dlaczego...

Polecane posty

Gość ccvvc

to przeciez chyba fajnie

wogóle po co się uczyć i po cholerę matura jeżeli będzie się głupolów puszczać ze ŚWIADECTWEM DOJRZAŁOŚCI. Ten, który się uczy i jest mądry musi stawać równo wraz z matołami. Nieeee, to głupota, amnestia dla nieuków, to ma być szkoła nowego tysiąclecia :O jedynie w polsce, w tym katolickim kraku.

Gość ryba słodkowodna
a mnie to koło d... lata

zgadzam się z przedmówca. Zdałam w tym roku maturę na przyzwoitym poziomie a postawili mnie na równi z tym, ktory obijal się cały rok :o

A w ogole ktos jest \"ZA\"??!! Slyszalam, ze podobno nawet niektorzy maturzysci, ktorych miala objac amnestia sie sprzeciwili... I to troche cios ponizej pasa dla uczelni wyzszych :O

Gość a ja mysle ze to jest dobre
bo np jak ktos jest bardzo dobry z matematyki a z polaka mu nie idzie i wybiera sie na studia zwiazane z matematyka to przeciez po co mu ten polski???

Gość anonimowy alkoholik
jednyny sensowny Ty matole masz racje, a "w ogole" sie pisze osobno.

Gość pewnie ze
to głupie!!!

matura na poziomie podstawowym to latwizna, liczy sie tylko poziom rozszerzony. Czas pojac drogie dzieci, ze nie kazdy na mature zasluguje, nie kazdy ma w glowie olej i nie kazdy moze isc na studia!!! Przez takie myslenie i produkowanie maturzystow powstaly smieszne szkoly wyzsze produkujace jeszcze smiesniejszych magistrow :O

tak alkoholiku, czep sie literowek, jak nasi polityce, czepi sie pierdoly, ktora nic nie znaczy a sprawy wazne pominie :O oto przyklad prawdziwego prostaka :O spadaj alkoholiku, tobie nawet ta amnestia nie pomoze :O

Gość anonimowy alkoholik
haha nigdy bym sie nie czepil literowki u kogos innego ale jak jestes taki niby wyksztalcony to sie staraj, zwlaszcza jak kogos krytykujesz a analfabeta wylazi z Ciebie.

Gość fdatnrt
Giertych.."prawie minister"...Prawie robi wielką róznicę....

Gość ciocia samo zlo
amnestia to debilizm!!! ha moze zrobmy na wyzszych uczelniach bo nie chce mi sie pracy pisac :D a poważnie na świadectwo dojrzałosci trzeba sobie zapracować, jeśli nie dojrzałoscia to chociaż wiedzą.I tak uważam że 30 % zaliczające to kpina. Wszędzie obowiązuje 65%, więc za co ta ulga... A ci zdali poniżej 30% to śmiech na sali . To tylko dowodzi ,że takim świadectwem można sobie d,,, podetrzeć.

dzieci coraz bardziej pijane, coraz glupsze, za kilka lat zrobia z nas zacofany kraj. szkoda gadac... :O gdy nastanie amnestia dla maturzystow - alkoholiku przygotuj sie na wieksze szoki estetyczne na forach, wtedy sami idioci i analfabeci beda pisac takie bzdury, ze... beznadziejny kraj.

Gość anonimowy alkoholik
czyli wynika, z tego co piszecie, ze na swiadectwie bedzie tylko zdal lub nie zdal?

Gość anonimowy alkoholik
jaki jest zwiazek amnestii z bzdurami wypisanymi w sieci, bo za malo wypilem chyba i nie chwytam. poza tym uwazam wszystkich piszacych -o tych co nie zdali- per idioci, matoly- za strasznie niedowartosciowanych ludzi. mam wielu znajomych i przyjaciol bez matury czy po zawodowce i przerastaja niedkiedy ludzi z doktoratem ;)

ilu znasz doktorow? jezeli sa to osoby madre i potrafiace myslec, to maturke spokojnie by zdaly, gdyby tylko chcialy, jezeli jest tak jak mowisz. Matura to nie dowod na madrosc zyciowa - ta nabieramy przez cale zycie. Matura to tez wiedza, pewna porcja, pewna podstawa, ktora udokumentowana jest tym wlasnie swiadectwem. Praca na studiach to powinna byc praca naukowa,jak jest w szkolach wyzszych - to tez inna sprawa. Doktorzy na swoj tytul musza ciezko pracowac. Nie mozliwe, by ktos bez matury mogl przewyzszyc WIEDZA doktora nauki w dziedzinie jego pracy.

alkoholiku, ktos kto nie byl w stanie zdac tej prosciutkiej maturki na 30% niestety - nie jest czlowiekiem przejawiajacym chociaz blyski intelektualne :O

i jeszcze jedno, czy dojrzalosc bedzie wynikala z tego, ze taki uczen ma tylko z matematyki potrafic dodac 2 i 2 oraz pomnozyc 8 i 1 ???? jakis poziom trzeba reprezentowac!!!

Gość anonimowy alkoholik
wielu znam ludzi z doktoratem i znam technikow przewyzszajacych ich w tym co robia (pewnie nie pod kazdym wzgledem) nie wiem jaka byla maturka w tym roku czy latwa czy trudna bo jej nie zdawalem, jednak amnestia z tego co czytalem dotyczy tych co mieli ponad 30% wiec nie piszesz na temat jesli ktos dotarl do klasy maturalnej to potrafi wiecej niz 2+2

Gość sheeee
ja jestem stanowczo przeciw. urośnie nam ciemne, głupie i łatwe do manipulacji społeczeństwo. I już na zawsze będą nami rządzić Kaczyńscy z Giertychem i Lepperem.

Nie czytałam topiku, jestem przeciwna, bo co, Roman miał gest?! I 30% niedouczonych zasila teraz młodzież inteligencką?!

Gość yhyhyhyhy
w sumie tak ; jezeli ktos idzie na medycyne to po co mu np.geografia ? gorzej jezeli idzie na tą medycyne z oblaną biologią :O sama nie wiem..